tur det inte finns någon våg.

tur det inte finns någon våg.

Jag kan inte ens förklara hur onyttigt jag ätit på senaste. Jag blir inte förvånad om jag gått upp Xkg senaste veckorna och då jag inte är lätt som en fjäder i vanliga fall så gör minsta lilla kg ganska mycket på mig. Jag är en typisk människa som äter när jag har tråkigt eller när jag mår lite sämre. Och tyvärr så har jag haft ganska tråkiga dagar på senaste eftersom jag inte jobbat speciellt mycket! (heltidstjänst my ass) Idag har jag so far hunnit smälla i mig en halv chipspåse och lite skumgodis ur påskägget. Jag är inte ens sugen utan det går av bara farten! Jag kanske borde börja sticka eller liknande så jag håller händerna sysselsatta lite bättre?

Det är nog en jäkla tur att det inte finns någon våg i denna lägenheten för något säger mig att jag nog fått en chock ;)

5 svar på ”tur det inte finns någon våg.

  1. Tack sötnos! Vi har en del renovering och tapetsering kvar men det får vi ta när vi har lust/tid/ork :) men vi trivs jätte bra.

  2. Ja det största projektet var just köket som Peter renoverade från grunden i december förra året. Nu är det mest måla och tapetsera i hallen och sovrummet och eventuellt äveni vardagsrummet. Peter blev inte helt nöjd med dom tapeterna :p

  3. I hear you… Shit, jag har också ätit en hel del för mycket godis och mat i påsk. Vi får helt enkelt ge oss fan på att satsa på att försöka hålla oss ifrån det nu! (Ändå sitter jag här med påskägget redo… Haha! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *