Dags att testa Cowshed!

Dags att testa Cowshed!

För ett tag sedan så trillade ett pressutskick med produkter från Cowshed in hos mig! Eftersom Cowshed är ett helt nytt märke för mig så har jag redan börjat sätta tänderna (eller ja händerna) i dessa!

Om Cowshed Dirty Cow Freshening Hand Wash – En mild men effektiv handtvätt med grapefrukt och petitgrain eteriska oljor. Denna uppfriskande handtvätt rengör skonsamt utan att torka händerna. Grapefrukt tonar medan petitgrain fräschar upp huden. 195sek för 300ml.

Om Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Cream – En fuktgivande handkräm som återger mjukhet till dina händer samtidigt som eteriska oljor av grapefrukt och koriander för att stimulera cirkulationen. Den har en uppfriskande doft och absorberas snabbt upp av huden. 250sek för 300ml.

Naturligt och ekologiskt ska mina händer få prova på ett tag framöver, visst ser dom väldigt fina ut bredvid varandra? Alltid trevligt med snygga förpackningar då det blir så mycket roligare och finare i badrummet! ;)

Har någon av er testat något från Cowshed? Vad tyckte ni?

8 svar på ”Dags att testa Cowshed!

  1. Fick ett prov av handkrämen från glossybox för jag vet inte hur många månader sedan… Jag tyckte den var jättedålig. Mina händer blev torrare och gjorde mer ont ju mer jag använde den, så de åkte i papperskorgen snart därefter. Mina händer var värre med prodkuten än om jag inte använde någonting. Inte värt pengarna i min mening…

    1. Svar till Jenny: Usch, låter inte bra! Jag har testat en handkräm från Paulas choice tidigare som var så….så hemskt! Får hoppas mina händer gillar denna bättre, bara testat den i två dagar än så länge så vi får se!

    1. Svar till Sofie: Doften på tvålen gillar jag inte öht men handkrämen är helt ok enligt min näsa :) Får se om mina händer gillar dom innan jag yttrar mig mer! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *