Apolosophy Creamy Mint och nailwraps!

Apolosophy Creamy Mint och nailwraps!

Igår testade jag lite nyheter som trillat in här hemma! Apolosophy Creamy Mint och försökte mig på nailwraps för första gången, därför blev det enbart en accentnagel utifall att det skulle gå åt fanders! ;) Tycker min kombo blev riktigt lyckad i alla fall och dessa mintgröna nyanser verkar jag aldrig få nog av! ;) Det var inte så svårt att applicera denna nailwrap som jag trodde, fick med en superbra beskrivning! (Finns även en bra video här såg jag nu!) Det svåra var att få kanten snygg vid nagelbandet och det är något jag får försöka lyckas bättre med nästa gång! :)

Nagellack från Apolosophy hittar ni på apotek hjärtat och dom kostar 39k styck och nailwraps hittar ni på nailwraps.se, dom jag har heter ”over the rainbow” och kostar 59sek för ett ark med 14 stycken! Det står på hemsidan att dom är gjorda av nagellack och ska hålla i upptill 3 veckor, antar att det är om man applicerar topplack då och då! Jag kommer inte testa hur länge denna accentnagel håller då jag vill lacka om och testa att applicera en av dom andra nailwrapsen lite snyggare ;) Övning ger färdighet! Kikar ni på videon som jag skrivit om tidigare i texten så ser det jätteenkelt ut att applicera dessa men jag tycker nog att det var lite mer pillande åt mig men ändå inte så svårt som jag trodde :)

I skrivande stund så får ni ett set på köpet om ni köper två set, ni skriver namnet på det tredje setet ni vill ha i rutan för kommentarer, det står om det på hemsidan just nu! :) Dessa som heter Mustache är jag väldigt sugen på, nej jag är visst inte trött på mustachtrenden för jag har inte riktigt hoppat på den ännu ;)

6 svar på ”Apolosophy Creamy Mint och nailwraps!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *