Daisy Beauty firar 1 år!

Daisy Beauty firar 1 år!

Tidningen Daisy Beauty firar 1 år och det firar dom genom att bjuda in ett gäng till Tallinn för workshops, föreläsningar och annat spännande som är skönhetsrelaterat! Jag kommer inte bara få se en ny stad med ett gäng härliga människor utan jag kommer förhoppningsvis lära mig en massa nytt också! Jag har letat efter mitt pass som en galning och varit så orolig för att jag inte skulle hitta igen det men idag hittade jag det!! Så nu är jag helt lyrisk!

Jag har dålig koll på vilka som kommer åka till Tallinn men Kicki ska såklart med! ;) Sen har jag sett att Johanna som jag träffade för första gången på Daisy Beauty day ska med :) Johanna är grym på ögonmakeup så in och spana! :)

Vi åker i alla fall den 2:a Februari och är tillbaka i Stockholm 7:e Februari om jag fattat det hela rätt :) Nu ska jag titta på tågbiljetter till Stockholm och längta efter att få åka iväg på lite äventyr!

12 svar på ”Daisy Beauty firar 1 år!

  1. Du vet att jag lätt får plats i en hockeytrunk va? Skämt åsido, – det låter underbart o jag hoppas ni får en jättehärlig resa! :)

  2. Åh vad härligt! Tänk om man fick följa med på såna roliga grejer :)
    Hoppas du får jätteroligt! Och ta massa bilder så vi får se :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *