Nyhet: Veet Hair Minimising Body Moisturiser

Nyhet: Veet Hair Minimising Body Moisturiser

Förra veckan så hade Veet ett event där dom presenterade sin nyhet Veet Hair Minimising Body Moisturiser (produkten i mitten) men jag kunde tyvärr inte delta! Dock fick jag hem nyheten + lite veet produkter med posten! Tack! Deras Spray On (till höger) har jag redan testat och det kan ni se ett kort vblogg inlägg om här. Och då den fungerade inte så jättebra på mig, synd eftersom jag gillar spray on tekniken..så smidigt, så har jag gett denna till Maria så får vi se om den fungerar bättre på henne! :) Jag inbillar mig att veet fungerar bättre på henne då hon inte har lika svarta strån som mig..haha ;) Recension dyker väl upp i hennes blogg när hon hunnit testa den.

Deras nyhet ska göra huden silkeslen efter rakning och dessutom ska den minska hårväxten. Jag är tyvärr sådan som person att jag kan raka benen och en kvart senare så känns dom orakade igen. I alla fall närainpå ;) Denna kräm innehåller ProMinimise som är ett botaniskt extrakt från bladen i växten Gymnema Sylvestre. Det är en indisk ört som använts i över tusen år. ProMinimise ska tydligt bromsa hårväxt genom att verka direkt på hår.

Dessutom så ska denna produkt minska tillväxten av hår samt gör de nya hårstråna mjukare och mindre tjocka. Efter 4 veckor så ska effekten vara uppenbar men även redan de första veckorna så ska man märka skillnad.

Finns för normal/torr hud som innehåller aleo vero och för känslig hud som innehåller vitamin e. Jag ska testa den för känslig hud.

Vore underbart om detta är en produkt som håller det den lovar! Rekommenderat pris på den är 69kr.

Ska börja testa den så fort jag testat klart en body butter jag testar just nu.

6 svar på ”Nyhet: Veet Hair Minimising Body Moisturiser

  1. ja jag kommer att testa den i mitten av veckan ungefär så håll uppsikt ;) ska bli spännande att se om den funkat på mej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *