Daisy Beauty och Carina Berg = Succé!

Daisy Beauty och Carina Berg = Succé!

När vi var i London så fick vi ta del av det senaste numret av Daisy Beauty och jag vet att det inte bara är jag som känner WOW över detta omslaget! Helt klart det snyggaste omslaget från Daisy Beauty so far! Carina Berg är ju så galet snygg och jag älskar ljuset i bilden & hur de röda läpparna poppar! Och som Sara nämnt i sin blogg redan så överredigerar aldrig Daisy Beauty sina omslagsbilder vilket är väldigt tydligt då Carinas kråksparkar fått vara kvar på bilden :) Det är så här jag vill att omslagen på en tidning ska se ut!

Det jag gillar allra mest med Daisy Beauty är alla sjukt bra bilder som alltid finns i tidningen! Bilderna på Carina, bilderna i modedelen med den galna makeupen/håret (så jäkla coolt) och Gatsby´s Girl är så bra i detta numret :) Och bilderna håller verkligen alltid denna höga standard så jag fastnar vid dom och studerar dom noga innan jag bläddrar vidare! Job well done ;)

Det jag inte gillar med Daisy Beauty är att den kan vara klurig att få tag på :( Den säljs inte i Älvdalen (Statoil Kristineberg i Mora är närmaste) så är ni som mig och inte har tillgång till den på hemmaplan så kan man antingen enbart beställa senaste numret här eller börja prenumerera här :)

4 svar på ”Daisy Beauty och Carina Berg = Succé!

  1. Har också letat efter den överallt i kristianstad men äntligen hittat ett pressbyrån som säljer ”lycka”!.Är verkligen jättepepp på detta numret, älskade det förra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *