Två favoriter ur Make up stores Jelly kollektion!

Två favoriter ur Make up stores Jelly kollektion!

Slim Lipstick Matte 403 175sek och Cybershadow  Jellyc 135sek är två av mina favoriter ur make up stores Jelly kollektion som lanserades i augusti! Jag gillar ju mer rött på läpparna men 403 faller mig riktigt bra i smaken faktiskt, känns väldigt ”lollipop” ;)

Jag hade verkligen behövt införskaffa bättre ljus så jag faktiskt kan fota nu under vinterhalvåret, känns som det mesta jag fotar blir lite blaha. Har tillgång till ungefär 0 dagsljus då jag jobbar, vet inte hur jag ska lösa detta riktigt!

3 svar på ”Två favoriter ur Make up stores Jelly kollektion!

  1. Hej! Jag har en fråga, jag är bara 15 och jag är inte så intresserad av att stå länge framför spegeln och sminka mig när jag bara ska till skolan, men jag har ganska oljig t-zon och vet inte vilket puder jag ska använda, jag vill helst inte se för sminkad ut och jag som är upoväxt med 4 bröder har inte så lätt att få hjälp med sånna här ”tjejsaker”. Skulle bli jätte glad om du skulle kunna hjälpa mig! Älskar din blogg!

  2. Supersnyggt! Detdär med dagsljus är inte lätt… Jag är hemma med barn ett tag till, men såhär års blir det för fasiken inte alltid ljust även om man har hela dagen på sig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *