Daisy Beauty Riga 2012.

Daisy Beauty Riga 2012.

Nu är jag förhoppningsvis framme i Stockholm och har varit där ett tag :) I Skrivande stund så är klockan 5 på morgonen och jag har precis packat klart (tror jag i alla fall!) förutom att jag inte hittat laddaren till min ena kamera…men jag har båda med mig så jag ska nog överleva ;) mvh nörden.

Helgen ska som sagt spenderas i Riga tillsammans med ett gäng skönhetsbloggare tack vare Daisy Beauty. Vi ska upptäcka stan, prata om pressetik, ta del av essies höstnyheter, trendrapport, Oriflame och vi ska gå på spa bland annat!

Vi kommer åka dit med Tallink Silja vid 17 tiden idag och kommer fram imorgon fredag! Jag ska försöka unna mig något fint i taxfreen tänkte jag, något jag antagligen inte köpt till ord.pris :)

Det är lite nya ansikten som ska med och ett gäng som jag faktiskt inte träffat så mycket sedan tidigare så den blyga delen av mig börjar bli lite nervös…haha :) Tur blygheten brukar gå över fort :)

Nu ska jag se till att börja bege mig snart så jag inte missar något tåg! ;)

Det finns nog internet på båten + hotellet men jag vet inte hur uppkopplingen kommer vara så vi får se om jag lyckas blogga något mer denna helgen, men jag ska försöka uppdatera er om hur jag har det! :)

2 svar på ”Daisy Beauty Riga 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *