Deborah Lippmann – Forget You.

Deborah Lippmann – Forget You.

Nu har jag haft detta lacket på mig i X antal dagar så kände att det nog var på tiden att fota det och visa upp det i bloggen innan det började skava bort ännu mer ;) Min högerhand ser ännu värre ut så ja, det är dags att lacka om!

Detta är i alla fall Deborah Lippmann lacket Forget You ovanpå en svart bas. Med en svart bas under så behövde jag enbart ett lager av Forget You för att få en supersnygg finish av multifärgat glitter! Här har vi ett lack som inte snålar på glittret och jag får upp väldigt mycket glitter på en gång med penseln! I like it!

Jag älskar Deborah Lippmann lacken med glitter, synd att glitter är så jobbigt att försöka få bort så man många gånger väljer bort dessa underbara glitter lack! Men tips för att få bort glitterlack: Ha remover på bomullspads och sedan folie (ja!) utanpå. Vänta cirka 10 minuter med dessa foliekorvar till fingrar och sedan brukar glittret försvinna!

Vi får se om jag orkar lacka om naglarna ikväll efter jobbet, julhelgen närmar ju sig så är sugen på något rött, guld eller grönt på naglarna :)

4 svar på ”Deborah Lippmann – Forget You.

  1. Riktigt snyggt! Perfekta partylacket! Stora glitter blir som paljetter på naglarna tycker jag :) Ska testa folietricket nästa gång glittret ska bort! Men först ska det målas på. Tänkte testa color clubs guldiga till jul!

    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *