Den här klarar jag mig inte utan!

Den här klarar jag mig inte utan!

Untitled-2
Untitled-11Alltså finns det någon skönhetsrelaterad sak hemma hos mig som jag antagligen skulle vilja ta med mig till en öde ö så är det min Macademia No Tangle Brush! Jag förstår på riktigt inte hur jag har klarat av att borsta mått långa hår med dom där ”vanliga” hårborstarna?! Någon gång när jag förlagt min Macademia No Tangle Brush och tagit en vanlig i brist på annat…alltså för det första: AJJJ! För det andra: AJJJ!! Det gör ju jätteont?! Och för det tredje: Det tar ungefär en halv evighet till att borsta mitt hår med en gammal vanlig hårborste! Känns som jag halverat tiden med min No Tangle även om det fortfarande tar lång tid en del dagar. Men har man hår nästan ner till arslet och dessutom torrt som gärna trasslar sig, alltså det här måste vara mitt bästa köp någonsin! Ett sånt bra köp att jag kommit på att jag nog behöver investera i fler då jag har en tendens att förlägga den här hemma! (Är inte alls slarvig av mig…)

Kostar 129:- hos lyko.se (rek.pris 179:-) och det är väl det stället jag ser som den är billigast hos just nu och där finns både den rosa och den gröna! (inlägget innehåller annonslänkar)

Har du något som du absolut inte klarar dig utan? Om vi ska tänka på skönhetsprodukter :)

 

15 svar på ”Den här klarar jag mig inte utan!

 1. Jag har den gröna! Jag tycker däremot att den slits en hel del, flera av mina piggar har gått av. Jag vet ju att mitt hår är väldigt tovigt många gånger och det är svårt att reda ut, men tar jag verkligen i så mycket att de går av? Mja, jag vet inte riktigt hur bra kvalitet jag faktiskt tycker det är, men fortfarande bästa borsten jag någonsin ägt!

  1. Jag fick lov inspektera min borste bara för det ;) Inga piggar som gått av men en som börjat vika sig! Jag tycker jag tar i mycket men du kanske tar i ännu mer ;)

 2. Åh ska också köpa en sån! Tror det finns liknande fast billigare på typ Glitter :)
  Jag har också låångt hår men började med balsammetoden för ett år sen o sen dess är det mycket mer lättskött, återfuktat o inte lika trassligt :) tips!! Eller har du testat det?

  1. Jag har den från Glitter, KÖP INTE DEN! Det var en jääääkla skillnad alltså! Piggarna på dom borstarna är jättehårda och inte alls följsamma…gillar inte!

   Inte testat balsammetoden av den enkla anledningen att det skulle bli så tråkigare att blogga då, haha! Aldrig testa nya hårprodukter ;)

 3. Ja det är en fantastisk borste, jag har köpt flera till alla oss tjejer här hemma. Jag brukar köpa på Beautybay, där är de lite billigare ca 80 kr.

 4. Har en vanlig tangle teezer som är köpt på lyko.se (tog billigaste jag hitta) å jag håller med dig om den! Hur klarade man sig tidigare? Är verkligen nå jag inte klarar mig utan. Funderat på att köpa en för att ha i nessisären men är ju inte hemifrån så ofta så de blir nog inte värt de :P

  1. Funkar det inte om du delar in håret i sektioner? Det måste jag göra :) Annars får jag nog borsta i hundra år oavsett borste ;)

 5. Den måste jag köpa om nu dottern ska ha långt hår igen. Håret blev så trassligt, helt omöjligt att reda ut. Och hon var inte så intresserad av att borsta det överhuvudtaget…Fast med en sådan här går det kanske bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *