Parfymen Hugo Boss Ma Vie EdP

Parfymen Hugo Boss Ma Vie EdP

_MG_5559

För en tid sedan så var jag inbjuden till ett lunchevent ombord på Tallink Silja Serenade i deras restaurang Tavolàta (alltid lika god mat!) medan vi fick en liten doftlektion och kika lite i deras stora Taxfree som nyligen renoverats och blivit lite större. Efteråt fick vi en liten presspåse med bland annat Hubo Boss Ma Vie Edp! En väldigt frisk doft som jag verkligen gillar, perfekt vardagsdoft!

Dess toppnot är kaktusblomma, Hjärtnoterna är rosenknoppar, fresia och jasmin och basnoterna är sandelträ och cederträ. Tror detta är min första parfym med kaktusblomma och jag måste säga att jag gillart!

Ansiktet utåt för Ma Vie är  Gwyneth Paltrow! (som jag pinsamt nog fick lov googla fram eftersom jag kände igen henne men poletten trillade aldrig ner…haha!)

Ma Vie 30ml 560sek & Ma Vie 50ml 785sek hos kicks.se och sedan hittar ni 75ml för 579sek (rek ut.pris 995sek) hos parfym.se (annonslänk)

6 svar på ”Parfymen Hugo Boss Ma Vie EdP

  1. Snygg flaska och beskrivningen av doften låter underbart gott!

    svar; Jag hade två tjejnamn på listan men killnamn har jag inte kommit på nå än som känns lika ”rätt” som Melwin. Och de som klingar bra är upptagna av vänners söner typ.

    Har faktiskt fått förslag på Wilmer bland annat så vi får se ;) Men tror vi kommer lista upp namn vi gillar och sen se vad lillkillen passar i när han väl är här :)

    1. Ja, tidigare så har jag alltid haft parfymer åt det mer fuktiga/godishållet men i och med bloggandet så har jag breddat min doftgarderob lite och gillar numera även lite ”tyngre” dofter :D Jätteroligt!

  2. Jag fick ett prov på denna via Kicks webshop. Jag måste säga att jag älskar den. Den är ren, blommig och verkligen en kvinnlig doft! Perfekt dagtid! God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *