Den tog slut: Pixi Glow Tonic

Den tog slut: Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic är en av dom mest köpta produkterna från varumärket Pixi på kicks.se just nu (och har säkert varit ett tag).

Men är jag den enda människan som inte får något magiskt glow av denna? Det känns så.

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Om Pixi Glow Tonic: Ska ge en peelande effekt och strålande glow. Passar normal till torr, trött och åldrande hud. Den ska även balansera oljig hy och är anti-inflammatorisk. Glow Tonic tar bort döda hudceller, återfuktar, ger glow, ger mindre synliga linjer och porer vid regelbunden användning.

Min åsikt om Pixi Glow Tonic: Eftersom det är så många som wow:at denna så förväntade jag mig kanske mer än vad jag fick. Jag märkte ingen jätteskillnad på min hy och jag upplevde aldrig något wow glow heller. Den var bra men för min del så kommer jag inte köpa denna igen.

Men eftersom den var helt okej och räckte i en halv evighet (250ml för 299sek) så har jag börjat kika på andra ansiktsvatten från Pixi och är nyfiken på Vitamin-C, Botanical Collagen Tonic och Milky Tonic. Någon av er som testat någon av dessa? Berätta gärna vad ni tycker! Funderar på att beställa någon av dom som 100ml men att välja mellan 3 olika, svårt!

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Ett svar på ”Den tog slut: Pixi Glow Tonic

  1. Hej,
    Jag köpte en liten c-vitamin från Pixi men den oxiderade väldigt snabbt så blev besviken. Väldigt snabbt var inom 3 månader. Första produkten jag testa från pixi också så blivit lite sådär inställd till att testa mer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *