Depend O2 Hand SPA Treatment!

Depend O2 Hand SPA Treatment!

_MG_2942

När jag var i Palma med Daisy Beauty så var Depend en av de varumärken som höll i en föreläsning och Depend består inte enbart av nagellack utan dom förespråkar även nagel/handvård väldigt mycket! En av deras nyheter är dessa tre produkter som både säljs som ett minikit och som 3 produkter för sig!

Det är en Handspa serie med 3 steg som rengör, återfuktar och vårdar våra händer! Och nu i vinter brukar detta vara extra viktigt så jag ska göra plats på handfatet för dessa 3 så jag faktiskt är ordentlig och kommer ihåg att använda och testa ordentligt! ;)

Steg 1 – Hand Peeling – Den är mineralbaserad som rengör och avlägsnar döda hudceller på ett skonsamt men effektivt sätt! I denna så hittar vi solrosolja, sheasmör, aleo vera, fjällkvanne (krydd- och läkeört) och Vitamin-E!

Steg 2 – Moisturizing Gel – Denna är kylande och verkar återfuktande på djupet! Den lugnar och ökar elasticiteten i huden samt att den stärker barriäregenskaperna. I denna så hittar vi Aleo Vera och Fjällkvanne.

Steg 3 – Silk Lotion – Detta är en produkt som verkar mjukgörande och som återfuktar. Den skyddar och lugnar huden. Den ska lämna en silkeslen känsla och ge en underbar lyster till dina händer! I denna hittar vi solrosolja, fjällkvanne, aleo vera, kakaosmör, sheasmör och Vitamin E.

Köper ni produkterna för sig så kostar dom 79sek för 75ml medan ett minikit kostar 99sek och då är produkterna sammanlagt på 75ml! Kan ju vara bra med ett minikit om man vill prova och se om produkterna är något för ens egna händer! Jag ska placera mina på handfatet nu och börja testa! Vore ju underbart om dom torra vinter händerna som är på ingång klarade vintern bättre!

Depend säljs hos Lyko.se, Åhléns, Kicks.se bland annat

*inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *