Höstnytt från Dior – Cosmopolite Collection

Höstnytt från Dior – Cosmopolite Collection

_MG_2877

Det har trillat in 3 fina höstnyheter från Dior hemma hos mig! Paletten 5 Couleurs Eyeshadow i nyansen 766 Exubrante 610sek  och Addict Fluid Eyeshadow i nyansen 275 Cosmic 345sek som ingår i Diors höstkollektion Cosmopolite Collection! Läppstiftet är från ett samarbete med Jennifer Lawrence – Dior Addict 976 Be Dior! Jag kan tyvärr inte se att det kommit in hos Kicks.se ännu men det borde vara på gång!

_MG_2892 _MG_2898 _MG_2901_MG_2917

Tyvärr så är det dåligt krut på ögonskuggorna, jag har swatchat dom på handen utan primer under! Jag ser dock framemot att använda den blåa, med primer under, och göra en sotning nu i höst! Jag tycker oftast det är lite halvdana pigment i ögonskuggor från Dior och ser framemot den dagen dom tar tag i problemet! För nånting säger mig att dom nog är medvetna om att deras ögonskuggor inte är dom mest pigmentrika på marknaden men dom borde helt klart vara bättre än så här för 610sek!

_MG_2912

Något som Dior dock gör jävligt bra är läppgrunkor! Älskar deras läppstift! Dior Addict 976 Be Dior ger glans och blir ljusare på handen än vad det ser ut i hylsan! Inte riktigt lika ljus i verkligheten som jag tycker att den blev på bild här dock! Därför man ska swatcha, all the time ;) Men supersnygg färg, jag kommer helt klart använda det flitigt! :) Addict Fluid Eyeshadow i nyansen 275 Cosmic är helt jäkla amazeballs i verkligheten! Så jäkla snygg! Jag hoppas att formulan kommer vara enkel att ha och göra med för jisses vad fin den är!

Hela höstkollektionen hittar ni hos kicks.se och jag måste ju tipsa er om Addict Fluid Stick eftersom några nya nyanser finns med i kollektionen! Superbra läppgrunka!

2 svar på ”Höstnytt från Dior – Cosmopolite Collection

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *