Destination: Falun Retro

Destination: Falun Retro

Igår var jag på Destination: Falun Retro tillsammans med min mamma, hennes vän Lena och min vän Evelina :)

Det var premiär för Destination: Falun Retro igår där ett flertal säljare med fokus på retro och vintage var samlade under ett och samma tak! Jag gjorde några fynd även denna gången, en bra dag!

Det blev en ny blomkruka, 3 broscher, en handväska och en teakbricka :) Jag är så nöjd med mina köp och allting var mycket billigare än vad jag trodde, haha! Jag tittar aldrig på märken men blomkrukan är en ”gröna anna” som jag vet många samlar på, inte jag dock. Jag tittar efter saker som jag gillar vid första anblick som helst inte har något namn och därför inte kostar så mycket.

Jag letade både blomkruka, brosch och bricka men handväskan kunde jag inte motstå. Kärlek vid första ögonkastet! Jag har nu fått ställa undan 3 vanliga vita blomkrukor i källaren som inte ”är jag” vilket känns toppen!

Bra loppistur och jag längtar redan efter nästa! Älskar att fynda gamla, lite mer personliga, ting! ♥ Nu är det läggdags för mig för imorgon måste jag gå upp senast klockan 5 för att vara på plats på jobbet redan klockan 6 :) Har en jätterolig arbetsdag framför mig! God natt allihopa! ♥

2 svar på ”Destination: Falun Retro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *