Det är jag, Britney & Paris.

Det är jag, Britney & Paris.

Finally hittade jag lite tid (imorse) att klicka hem lite ny parfym då jag inte haft någon av mina egna på bra länge utan använt mig av parfymer jag fått i goodiebags som inte riktigt varit ”jag”. Men det har fått duga så länge då jag inte direkt haft ekonomin att köpa ny parfym. Det blev Paris Hilton Heiress som jag hade med mig till Bali så den doften associerar jag  ju dit ;) Givet hit i min näsa med andra ord, hehe! Britney Spears Midnight Fantasy har jag  inte haft på länge så den fick också följa med. 377kr gick kalaset på med frakt vilket jag tycker är väldans billigt för två dofter! 149kr respektive 199kr kostade dem hos Parfym.se! Nästa gång får Escada Ocean Lounge och Kenzo Amour följa med hem till mig tror jag. Ha en och samma doft hela tiden har aldrig varit riktigt min grejj, variation is the shit! ;)

4 svar på ”Det är jag, Britney & Paris.

  1. Sv: du har ju din egen till fransarna och jag älskade verkligen dina före och efter bilder då man riktigt kunde se hur lång de blivigt!
    Känner tat jag har desamma på mina, kansk eingen anna ser men jag märker verkligen en skillnad när jag tar på mig mascara på morgonen att de blivigt mycket längre och tätare. :D

  2. Jag gillar Paris Hilton Heiress, men min är tyvärr slut :(

    Har också hittat en ny favoritdoft ifrån Dior, men har tyvärr inte råd att köpa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *