Fotohelgen är påbörjad!

Fotohelgen är påbörjad!

Idag påbörjades fotohelgen som jag & Peter ska ha tillsammans här i Dalarna då han kände för att ta sig en liten roadtrip, hej och välkommen är allt jag har att säga! ;) Lyx att jag som bor så himla off inte behöver resa någonstans ju! Något som sällan händer ;P Idag har Peter plåtat Towe och jag sminkade henne :) Vi började vid hopptornet och därifrån såg det ut som Peter fått till någon riktigt bra bild :) Kavajen Towe har på sig är det en designer som Peter känner som sytt, vi hade fler plagg men de flesta var på tok för stora på Towe (dem var mer i min strl? haha ;D) så vi får se hur kläderna sitter på de andra två modellerna som kommer hit! På kvällen åkte vi till långbryggan i Rättvik men hann inte riktigt med solen som vi ville men jag tyckte Peter fick till en riktigt cool och udda bild trots att den kanske inte ger mig något då sminket inte syns alls men cool var den ;) haha!

Imorgon kommer Elina hit ända från Karlstad och stannar här en natt så henne blir det att plåta imorgon kväll (eller ja idag om man ska vara petig då klockan är efter midnatt) samt på Söndag innan hon åker hem igen! Elina är en tjej jag velat sminka ett tag så det ska bli jätteroligt och jag hoppas jag gör bra ifrån mig! ;P

Peter har redan gått och lagt sig och eftersom jag jobbar 8.30 – 16 imorgon innan det är dags för plåtningen så bör nog jag göra detsamma så jag orkar med ytterligare en lång dag! Jag uppdaterar verkligen inte alls lika ofta just nu men det beror mest på att jag knappt sitter vid datorn! :P Får se hur mycket datatid det blir i helgen men inte alltför mycket misstänker jag! ;)

6 svar på ”Fotohelgen är påbörjad!

  1. Har du kanske ett bra tips till mig om den bästa hårborttagningsmetoden? Kommer du med det bästa tipset kan du vinna ett skönhetsgoodiebag!! Kika in, vettja!

  2. Åh va roligt! :D
    Och skönt att du äntligen får plåta lite i närheten, det har du ju inte varit bortskämd med =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *