Det är REA överallt!

Det är REA överallt!

rea1

Beautyplanet kör mellandagsrea med upptill 50% rabatt på bland annat presentaskar & hårvårdspaket!

rea2

Kicks kör 30-70% på sitt sortiment och jag norpade åt mig produkter från YSL, Elizabeth Arden och Bobbi Brown redan igår! Börjar bli väldigt utplockat!

rea3

Bubbleroom har upptill 70% och här hittar ni inte enbart kläder utan även makeup från Sensai, Youngblood, Clarins & Collistar bland annat.

rea4

Mad Lady har 30-70% och här hittar ni massvis med partyklänningar men även rea på makeup från Milani, Sleek, Nyx & Sugarpill.

rea5

Eleven kör med 30-70% beautyrea!

rea6

Feelunique kör upp till 50% och här vill jag sätta mig och spana in Urdan Decay och budgetmärket Rimmel som helt plötsligt är ännu billigare!

rea7

Yves Rocher har ju bra priser i vanliga fall tycker jag men nu kör dom stor rea! En av mina favoritparfymer – Neroli reas bland annat!

rea8

Nordicfeel kör upp till 60% och här hittar man bland annat Smashbox, Lily Lolo & Redken.

rea9

Oriflame kör upptill 50% på makeup och hudvård bland annat! Jag ska precis klicka hem en body lotion i doften Love Potion eftersom en arbetskamrat hade den på jobbet en dag och jag höll på att avlida den doftade så gott!

Har ni gjort några beautyfynd på rea? Jag har som sagt fyndat lite YSL, Bobbi Brown och Elizabeth Ardén hos Kicks och tänkte lägga en lite beställning hos Oriflame nu på Love Potion och troligtvis något i makeupväg som ser intressant ut att testa! Oftast när det är rea jag unnar mig dom dyrare märkena och blir överlycklig om jag kan tokfynda budgetfavoriter ;)

*inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *