Recension: MAC Extended Play Lash Mascara

Recension: MAC Extended Play Lash Mascara

_MG_7001

Extended Play Lash Mascara är en mascara som ska förlänga och inte tynga ner fransarna. Nyansen är den glansiga Endless Black. Den ska vara enkel att tvätta bort och hålla i cirka 16 timmar!

_MG_6538

När jag fick hem Extended Play Lash Mascara från MAC så kände jag mig väldigt skeptisk till att den skulle falla mig i smaken eftersom borsten är så smal och jag brukar gilla de mer tjocka borstarna! Men jag blev faktiskt positivt överraskad! Jag får inte den där vavavoom volymen för en partykväll men hållbarheten är grym, bra längd och svärta till fransarna! Och borsten är riktigt enkel att jobba med och jag gillar den trots att jag i vanliga fall inte alls brukar gilla mascaror med smala borstar! ;) Formulan på själva mascaran var varken för vattning eller torr utan mer precis sådär som jag vill ha den, lite mittemellan! Jättekul att bli positivt överraskad!

Extended Play Lash Mascara kostar 190sek och säljs bland annat hos maccosmetics.se

Har du provat Extended Play Lash Mascara? Vad tyckte du? :)

3 svar på ”Recension: MAC Extended Play Lash Mascara

  1. Tack för bra tips! Har börjat få svårt med mascaror, att hitta nån bra hållbar, så det är kul att höra talas om lite nya!

    1. Hmmm vill säga nej på den frågan men nu var det så länge sen jag testade den så bara för att du frågar blir jag osäker. Men jag tror inte det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *