[ Det blev Falun. ]

[ Det blev Falun. ]

Jajemen igår så drog vi till Falun och gick på den där mini bilträffen som någon på Garaget.org ordnade. Jag vet inte om jag tyckte att det var så mycket att åka på dock? ;) Jag är ju van med Bilsportmässan, Mantorp och Gatebil så det här kändes ju som en liten fis i havet jämfört med det ;) Inga bilar som direkt imponerade på mig heller….jag kan inte ett jota om bilar så för att imponera på mig ska man typ ha ett coolt motivlack ;) haha. Oh well, jag slapp sitta hemma och glo på TV iaf och jag slösade inte en krona! ;)

Det här är en bild från Bilsportmässan 2oo6 då jag jobbade där som värdinna för en community (racecom som typ inte finns längre :P). Det är Therese som tagit bilder och vill ni se fler bilder från samma tillfälle så kan ni kika här! :)

6 svar på ”[ Det blev Falun. ]

 1. Är du också modell? Är ju bara modeller i den här bloggvärlden. ;)

  Aha, så det kommer lösa sig för henne då? Skönt! Det är tungt för dem nu.

 2. olala, en ”kollega” :P
  kanonsnygg bild! du får verkligen oss ”vanliga dödliga att önska att man vore modell, tänk att ha en liten ”egomapp” med så snygga bilder på sig själv.. nice :)

  bilen du sitter i på fotot finns frresten inte mer, du kan se lite uppdaterade bilder på: http://www.garaget.org/?car=26343&image=581737
  lite onödigt skvaller sådär :P

 3. Haha, ja jag jobbade den kvällen på maxi och det jag hade förväntat mig liite större träff. :) Vi hade ju tom laddat upp med korv i grillen! Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *