[ Mys outfit! ]

[ Mys outfit! ]

Idag kör jag verkligen på en mysoutfit! :D Camobyxor från Carhartt, köpte på Gulanstore för länge sen. Toksköna! :) Svart bastop från JC och Top från Rip Curl inhandlad på Bali :)

Idag har jag gjort lika lite som vanligt ;) Haha. Vadå tragisk? :) Jag har faktiskt kolla på två gamla avsnitt av Rederiet som jag hittade inspelade på ett gammalt VHS band! :D haha.

Annars så är broRsan (bäst att skriva rätt så Emelinda slipper påpeka hur kass jag är på att stava hela tiden, eller blev det fel nu igen?! ;P) och hans polare på mig om att följa till Falun på någon bilträff som Garaget.org fixat. Känner mig inte så överdrivet sugen på det men kanske bättre än att sitta hemma och titta på Talang? Haha :) Men det hela är väl en pengafråga för mig just nu. Jag är ju liksom rik som ett troll ;) *harkel* Lutar åt att jag följer iaf..om nu pappa vill sponsra mig med typ inträde..för jag antar att det är sånt?

Ska nog bege mig ut på en promenad snart i alla fall. Solen hinner ju gå ner innan jag ens kommer utanför dörren om dagarna! hahahaha :)

8 svar på ”[ Mys outfit! ]

  1. Kommentarer är roliga.. :D
    Timo Räisänen spelar på Arenan i Falun i kväll annars… Om bilträffen blir tråkig.. Jag föredrar Timo i alla fall, och hoppas att min kompis vill hänga med ut och dansa sen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *