[ Det blev senare än planerat! ]

[ Det blev senare än planerat! ]

Man kan ju lungt säga att vi kom hem senare än planerat! Jag trodde vi skulle komma hem till Älvdalen runt 21-22 men icke. Jag kom rättså nyss innanför dörren hemma hos mamma och klockan är nu 01.37. Eftersom jag har sovit cirka 3 timmar i natt så känner jag mig skapligt mör just nu alltså! ;)

Idag har jag i alla fall hunnit med att gå runt på Stockholm i 5 timmar (fy helvete!), setat i bilen 2 timmar i Barkaby eftersom det var något som gick sönder (bland annat därför vi är så sena hem), ätit Pizza i Sala på vägen hem och lyssnat på Eurovision genom radion istället för att se det på TV. Vi får ju inte glömma att jag har lyssnat på Benny’s snarkningar och när min pappa konstant pratar i sömnen. Tro mig, han pratar verkligen massvis i sömnen.

Jag är lite besviken på ESC eftersom min favorit Maria från Norge inte vann. Skitprogram ;)

Vem var din favorit i ESC? :)

10 svar på ”[ Det blev senare än planerat! ]

 1. Norge hade ett riktigt bra bidrag iår. Tyvärr vann ju Ryssland ingen låt jag gillade alls. Men kul att dom hyrde in en så STOR konståkare. Frågan är om dom hade vunnit om han inte varit med. Tror han var ett fett dragplåster.

 2. Din blogg ser en aning konstig ut. Allt hoppar åt sidan:/

  Eurovision song contest ska jag då aldrig mer se. Är bara kompisröstning så det är ju inte ens en tävling längre, så det kan lika gärna läggas ner:P

 3. Jag gillar din nya design, snyggt! Jag har en fråga däremot..hur ser man hur många besökare man har på sin blogg? hehe:)

 4. skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitsnyggt!

  gjort själv, eller är det den tävlingen eller vad det var som gjort?

  snygg som satan!

  jag har ny blogg nu, ska sätta lösen på mumsbubblan och ha den för vänner och familj!

  den nya blir mycket coolare ;)

  Puss/mumsbubblan

 5. Finland är självklart mina favoriter. Synd att dom inte tog sig längre upp. Men jag röstade ju inte heller så.. hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *