Det blev väldigt enkelt idag.

Det blev väldigt enkelt idag.

Idag hade jag egentligen tänkt träna på lite tekniker som jag känner att jag måste träna på. Men Sabri var till Borlänge för att besikta bilen och kikade förbi en snabbis och sedan var Micke, Runsten & Flo på Kupolen så jag hade tyvärr inte så mycket tid till att träna idag :P Måste ju passa på att träffa lite vänner medan dom ändå är här! :) Men jag tycker i alla fall att min egna vardagsmakeup har gått o förbättrats tusen ggr om :P

Jag får helt enkelt lägga ner lite tid i helgen på att träna på de saker som jag har lite svårt för :) Någon kompis som har tid att vara försökskanin? ;)

8 svar på ”Det blev väldigt enkelt idag.

 1. Jag är grymt avundsjuk på din utbildning! Jag får nöja mig med att experimentera med smink på mig själv så lantisgrannarna här tror att jag blivit knäpp, haha!

  Angående länken till Mogi, jag gjorde en kod själv som jag klistrade in i ”Widgets”, finns under Design i kontrollpanelen. där väljer man att infoga ”Text” och klistrar in koden! Vill du så kan du få koden jag gjorde?

  Kram

 2. Det känns så. Min hud trivs mycket bättre med att ha ”vanlig” make up, den verkar ogilla mineralen starkt haha =)

  Ja eller hur? =p
  Haha nej det tror inte jag heller att han vill. Det måste bli tfp =S Har du något förslag på fotograf?

 3. Haha jo jag vet =) Ett alternativ är att man åker till Sthlm till någon bra fotograf. Det känns även som att de bättre modellerna finns där.

 4. Svar:

  Men åh, tack snälla söta du! :)

  Ja, du har antagligen rätt. Förhoppningsvis släpper all stress nu framåt helgen. Sista skoldagen imorgon, så slipper man tänka på tider och måste, åtminstonde för några dagar. :)

 5. Du har så grymt vacker hud! En riktig naturlig skönhet är vad du är! Känn dig stolt!

  Kram ica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *