fet beslutsångest.

fet beslutsångest.

fotograf till bilden är ryan garrison.

På lördag ska tre av tjejerna från klassen ha praktik på en modevisning som modeshow.se anordnar och nu är det en av de ordinarie tjejerna som inte kan längre så det finns en mua plats ledig. jag är så otroligt sugen på att åka till borlänge redan på fredagkväll / tidigt tidigt lördag morgon på grund av detta.

men eftersom jag inte var hem alls förra helgen och kommande helgen ska jag åka till sthlm så känner jag att jag har liiiite att hinna med nu när jag är hem. vilket ger mig beslutsångest.

ska jag stressa som en idiot idag & imorgon så jag kan åka till borlänge igen sent imorgonkväll? orkar jag det? hinner jag ens? jag har ju varit helt inställd på att få umgås med vänner i helgen så det känns lite tungt att få lov åka tillbaka till borlänge redan på fredagkväll eller tidigt på lördag i så fall. MEN jag vill ju verkligen vara med på lördag samtidigt. Jag är väldigt kluven just nu :/

jag ska packa det jag kan tänkas behöva ha med mig hem och äta lite så får vi se hur jag känner över det hela när jag väl har lyckats ta mig till älvdalen!

3 svar på ”fet beslutsångest.

  1. Jag förstår att du har svårt att bestämma dig, jag har också alltid enorm beslutsångest. Det vore kul att ha dig där, och det är ju alltid bra med en praktik till på sitt CV. Men samtidigt förstår jag att du vill träffa dina vänner, eftersom du är här i Borlänge hela veckorna. Vi får väl se :)

  2. Annars kommer det fler helger som du kan vara hemma och umgås med vännerna på medan det där andra är en chans som inte finns kvar när den varit.
    Men gör som du känner. Lyssna till ditt hjärta där finns svaret på det mesta =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *