Det här är ren lycka i själen.

Det här är ren lycka i själen.

Det här är ren lycka i själen.

Jag bor i en liten by uppe på ett berg och när jag åker ner på byn (den så kallade ”stan”) så åker jag förbi en sjö. Och igår förmiddag så riktigt såg jag hur tjock dimman verkade vara över sjön samtidigt som solen var på väg. Så även om jag var på väg till gymmet för att möta upp en vän så fick jag lov svänga förbi nässjön. Jag sprang ut till vattnet och tog några snabba bilder med min mobil. Tog några extra andetag och bara njöt av utsikten innan jag fick lov springa tillbaka till bilen och bege mig mot min vän som väntade.

Följer ni mig redan på min privata instagram (Wysteriia) så har ni nog redan sett bilden till höger. Alltså, det var så vackert där och då. Jag önskade helt galet mycket att jag inte hade en bättre kamera med mig än mobilen men men.

Ibland behöver man verkligen stanna upp och njuta av allt naturen har att erbjuda. Jag känner mig alltid lycklig i själen när jag får uppleva av mycket som naturen visar. Jag är en sån som brukar stanna någon extra minut utomhus när jag kommer hem på vintern och det är kolsvart, iskallt och alldeles stjärnklart. Då står jag där, som ett fån, bredvid bilen och tittar uppåt och bara andas och njuter.  Världens finaste och spännande tavla, rakt ovanför huvudet. På sommaren kan jag inte tjata nog om hur mycket jag älskar blå himmel och fluffiga moln.

Det var 5 minuter, om ens det, vid en sjö och jag var fylld av glädje när jag åkte därifrån. Jag hoppas ni stannar och upp bara njuter av det ni har omkring er när ni är utomhus. Så ni inte missar allt det vackra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *