det här är så typiskt mig.

det här är så typiskt mig.

idag när jag var i mora så skulle jag ut och gå lite medan jag väntade på att lisso skulle bli klar för att gymma lite. så jag gick och lämnade väskan i bilen och traskade iväg. efter att jag gått en stund så kände jag dock att något saknades. jag hade mobilen och mp3n med mig…men sen då? jo bilnyckeln?! gick tillbaka till bilen och den satt såklart snällt i dörren och väntade på mig *puh*

ni anar inte hur många gånger jag har gjort så här. min bil har till och med stått med bilnyckeln i dörren en hel natt förut….tur att jag bodde i mora då och ingen vill sno en gammal merca ;) haha.

nej då, jag är inte alls tankspridd eller allmänt förvirrad! ;)

15 svar på ”det här är så typiskt mig.

 1. Tur att det slutade gott och att ingen hade snott din bil..

  Jag bode i Årby ett tag och då glömde jag att låsa min bil över natten.. Det var ett under att den ff va kvar och hel när jag kom till den på morgonen, för just Årby är inte det bästa området i Eskilstuna hihi..

  Men det är väl lätt så när man är lite tankspridd att man glömmer nått..

 2. jag råkade glömma hela nyckelknippan i ytterdörren, tack och lov satt dom kvar när jag vaknade morgonen därpå. men va rädd man blir innan man vet var nycklarna är.

  glad påsk btw

 3. ojoj gör inte så när du flyttat till Stockholm bara ;)

  svar: nä jag har inte företag, ska inte ha heller.

 4. Vilken tur att den satt kvar.

  Det är lätt att glömma. Ibland glömmer jag var jag har lagt en sak trots att det bara gått tio sekunder sedan jag lade ifrån mig det, hehe!

 5. dom hade väldigt roligt också – akrylfärg var dock kanske inte det ultimata till detta syfte, var lite svårt att få bort allt – men efter en himla massa gnuggandes med disksvamp så :P

  Snällt av grannarna att göra så i alla fall – min granne ser jag nästan aldrig till. Ser honom typ en gång i månaden och då alltid släpandes på en stor sopsäck med kastruller.`?

 6. svar: tycker du ska vänta o se vad som händer när du är klar…hur mkt jobb du får o så. Men de kommer ju att gå igenom det där med er i skolan.

 7. Det där känns igen! Dock så har jag tack och lov en sån blippgrej till bilen så jag använder inte nyckeln till det :P Dock så sitter de allt för ofta kvar på utsidan dörren här. Och det är väl tur att vi inte bor centralt= Ingen som går förbi vårat hus och snor nyckeln. Men när vi flyttar in till sundsvall så måste jag skärpa mig ;)

 8. Det måste kännas som en klump i magen när man inte hittar nycklarna. Skönt att du inte blev av med bilen.
  Är inte nyckelbandet i vägen när du kör?
  Du får ta och sätta fast nycklarna i dina byxor. :)

 9. Nja. Nu har de ordnat (eller rättare sagt jag har ringt runt och ordnat) så jag kommer få mitt nummer. Fast inte förrän den 21, så det är ju 11 dagar kvar dit. Helt hopplöst, men jag har ett tillfälligt nummer nu iaf så att jag kan ringa oså.

  Haha, fan vad kul att du glömmer nycklarna. Jag har faktiskt (vid två tillfällen) låst in nycklarna i bilen.. höhö. Vårat centrallås var sönder så man var tvungen att låsa genom att trycka ner knappen innan man stängde dörren. Haha, jäkla klantigt! En gång var jag i skolan så vi fick ringa min pojkväns kompis så han körde upp med extranycklar :P

 10. Haha, Cilla i ett nötskal :P Det där är inget som förvånar mig, sorry gumman ;)

  Hoppas du haft en fin påsk. Love you! Puss & kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *