i had a dream last night.

i had a dream last night.

fotograf: jessica wikström. modell: jag. denna bilden har iaf 3 år på nacken ;)

i min dröm i natt så har jag flera gånger tagit mig själv på huvudet och då har hela min hårbotten blödde och det har runnit blod nedför mitt ansikte. jag var riktigt rädd i drömmen men fick aldrig någon förklaring till varför jag blödde. jag hade inte gjort illa mig eller liknande. *hm*

något annat jag kommer ihåg är att jag & x antal till personer skulle åka bil någonstans och vi satt typ 6 pers i baksätet – på rad och alla fick plats? Små rumpor eller bred bil? ;) haha. hur som helst så blev vi stannade av polisen och blev såklart jätterädda för böter då vi åkte olagligt och ingen hade bälte på sig.

och nu strax innan jag vaknade så drömde jag att vi var ett gäng som gömde oss i något konstigt hus där vi höll på med någon knepig hobby som vi inte ville att någon skulle känna till. jag tror vi höll på med någon konstig dans. till slut kom det dock massvis med barn och en av mina kunder på jobbet bodde i huset mittemot och upptäckte oss. haha :)

jag kanske borde fråga Alexandra som gillar drömtydning vart jag kan kolla upp mina drömmar ;) brukar ni komma ihåg vad ni drömmer och brukar ni ”kolla upp” vad olika saker i drömmen kan betyda? drömtydning alltså?

Måste springa till jobbet ;) bye.

12 svar på ”i had a dream last night.

  1. Ja, jag är en sucker för att tyda drömmar. Vissa grejer har ju en signifik betydelse. Barn och död speglar en nystart till exempel. Så googla på ;)

  2. hahahaa jag har också helt sjuka drömmar. Härom natten drömde jag att jag hittade en avhuggen arm, och jag la den i frysen fall någon ville sätta på den igen haha.

  3. Ja, det känns som om jag kommit igång nu. I alla fall med gymmandet. Löpningen hoppar jag fortfarande över alltför ofta ;P

  4. Hahaha så härligt med drömmar ja! Själv kan jag inte beskriva hälften av vad jag drömmer. Men det läskigaste var när jag drömde att jag tappade mina tänder eller en gång när jag knalla omkring utan skor på gatorna. Skitläbbigt kändes det!
    Har aldrig kollat upp vad det skulle kunna betyda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *