Det känns bra ;)

Det känns bra ;)

De senaste dagarna har mitt unika besöksantal legat på mellan 800 – 1000 besökare! :) Trodde besöksantalet skulle sjunka i botten idag med tanke på det fina vädret ;) Men icke. Ni är så duktiga och besöker mig ändå. Mitt mål med mitt bloggande har faktiskt att ligga på 1000 unika besökare om dagen minst. Och det känns som att jag snart kommer vara där! ;)

Ju mer bloggen växer – Ju mer roligt kommer hända i bloggen även för er!  :) Just nu pågår denna tävligen och nästa tävling som kommer dyka upp i bloggen är sponsrad av BettiesGalleria :) Efter det så får ni se ;) Jag har lite bus på G!

Det känns i alla fall väldigt bra just nu :) Tack för att ni följer min blogg och kommenterar så duktigt! <3

28 svar på ”Det känns bra ;)

 1. åh :D de är så roligt när man får så mycket besökare :) det var väldigt mycket du hade :D

 2. Du är en förvirrad själ.. Nä tror inte de :P

  Well, han är kompis med min bästa killkompis, och så skulle vi upp till stockholm för att se In flames, och han var där för att hans bror är med i in flames, summa av kaddemumma, han henkade med oss ner till blekinge. Och, skulle sova hos min kompis, men han hamnade i min säng ist :P

 3. :) va skoj att du nått "ditt mål" :) superkul! hoppas det bara blir fler och fler. för du har en superbra blogg!

 4. Klart jag kommer dit och kickar deras buttar! Bara du betalar resan. ;) Haha!

  Oj, vad spännande med bus. :)

  Jag har ca 30-40 besökare om dagen jag. stolt hahahahahahaaa gapskratt :)

 5. Jag ska på en praktikintervju i Sthlm, som jag hoppas kan utvecklas till jobb så småningom.. Spännande värre! :) Inte så kul att döda en massa tid på buss och tåg ensam bara, dessutom en massa timmar på stan själv. Men men..

  Varför jag skrattade? Kändes som ingenting i den där meskrivningen stämde, eller jo en del (jag hatar dock att spela kubb). Undrar bara vart de får allt från, antar att de Googlat på mitt namn och hittat bloggen, men hur mycket har de läst igenom för att dra den där slutsatsen liksom? Jag vet inte alls om jag skrivit om att cykla någon gång, men det hittade i alla fall 118100! :)

 6. Och jag besöker varje dag, på vårt unika sätt att kommunicera :P

  Sen tänkte jag vinna en Voodoo innan jag tycker att dina arbetsdagar ligger precis i den fina tiden, vill man vara fin får man lida pin heter det ju ;)

 7. tjo darling..min sista natt denna veckan nu, finally..så seg..klart du ska komma ner till bloggträffen!!så kan vi shake some booty all night long;)…Hoppas du får en skön fredag raring!:)

 8. Visst är det kul men inte när man blir uttråkad och inte kan ta sig hem förrän när mannen ska köra hem på söndag.

 9. I vanliga fall brukar de sjunka när det är fint väder ute det håller jag med om, jag har inte ens koll på hur många besökare jag har…tror de ligger på sammma hela tiden skrattar

 10. Grattis till så många besökare!!! Hur kul som helst! Va roligt att få köpa boxen me sex and the city, bra val :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *