Det var verkligen en långfredag idag!

Det var verkligen en långfredag idag!

Långfredag

Idag har jag & mamma varit till Smidgården i Fryksås för att äta lunch. Fryksås är en fäbod i Orsa och Smidgården erbjuder boende, SPA, Café & Restaurang. Jag har hört gott om maten där så ett besök var givet.

Viltfärsbiff med potatis

Restaurang Lissäng kan jag verkligen rekommendera. Så gott!

Vi tog en promenad runt Fryksås efter lunchen och dom som bor där har verkligen en underbar utsikt över Orsasjön. Det såg ut som att det var väldigt många nybyggda hus? Eller om folk har gått all in på att renovera? Så lite av fäbod feelingen försvann men delar av Fryksås såg fortfarande sådär härligt gammalt ut.

Snömängden i år alltså!

Jag bad mamma ställa sig framför snön, ni förstår varför va? Haha! Snömängden i år har verkligen varit sjuk, precis som när jag var liten! Det var en bra liten lunchtur vi gjorde idag! Så har ni vägarna förbi Orsa så tycker jag ni ska åka hit!

Och det var perfekt väder idag för mig att inviga min kappa från Collectif! ♥ Fyndad på rejäl rea!

Dagens bästa:
Fått umgås med min mamma, ätit jättegod mat, fått inviga min kappa (passar bäst höst/vår), njutit av solen & jag har pluggat på kvällskvisten. Helt okej fredag! Har känt mig riktigt ensam på kvällen så det gäller att komma ihåg alla bra saker, stora som små! :) Dagen har känts extremt lång och eftersom jag fick såna ensamhetskänslor (hade dom igår med) så blev väl dagen ännu längre :P

Hoppas ni har haft en fin fredag allihopa! ♥

Ett svar på ”Det var verkligen en långfredag idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *