Dior Nude Tan Solpuder.

Dior Nude Tan Solpuder.

Nu inför sommaren så lanserar Dior en ny serie med solpuder! Dior Nude tan som ger en solkysst look och pudret innehåller pigment som värmer upp huden för en naturlig solbrun effekt. Målet är att imittera en naturlig solbränna för alla hudtoner. Dior presenterar en rad nyanser som ska anpassa sig till varje hudton och ge en frisk glöd som ser naturlig ut. Beroende på hur du applicerar så kan du få en ljus naturlig makeup eller en mer intensiv. Denna bronzern finns i 6 nyanser varpå 3 passar att använda hela året och 3 passar att använda under sommaren!

För sommaren: 002 Amber, 004 Spicy & 006 Sienna.
För hela året: 001 honey, 003 Cinnamon & 005 Toffee.

Nyansen jag har fått som test är 004 Spicy och vid första anblick kände jag att den var väldigt mörk men tar jag bara lite lite lite solpuder så fungerar den alldeles utmärkt även på mig som är väldigt blek! :) Ska se till att testa det i några kommande sminkningar så får vi se vad jag tycker om den när jag testat den lite mer men vid första anblicken så gillar jag den :) Dom lanserar den som ett solpuder att använda under sommaren men jag är ju blek nästan all the time och kände att den funkade bra på mig ändå så länge jag tog sparsamt på borsten så klart :) Den lilla borsten som följer med är underbart mjuk! Like a lot!

Dessa solpuder lanseras v.16 (om cirka 1 månad) och kommer kosta 510sek.

11 svar på ”Dior Nude Tan Solpuder.

    1. Svar till Ann: Nej lite saftigt pris men ett solpuder räcker ju oftast läääääääänge i alla fall :)

  1. sv: japp jag åker dit på fredagen och går på hockey med Linda-Pauline och sen sover jag hos henne en natt. Men natten mellan lördag och söndag vet jag inte än. Har inte hittat någon att dela hotel med så jag vet inte hur jag ska göra än tyvärr.

  2. sv: hon skulle bo hos en kompis. Ja men det löser sig på ett el annat sätt =)
    Listan tror jag kommer ut på måndag, har du haft en bra helg ?

  3. Haha mmh grymma bilder right ;)

    Jo asså, visst räcker ett solpuder längre, men frågan är om det verkligen är 500 kr bättre än budget varianten man kan köpa på HM för 79kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *