Akräm – ny mirakelkräm?

Akräm – ny mirakelkräm?

Akräm kommer i en väldigt enkel tub men innehållet  har dokumenterats ha en hög effekt på torr och sprucken hud och den innehåller A-vitamin som hjälper hudens förnyelse.

Denna krämen produceras av norska apoteksproduksjon och har länge varit ett beprövat hjälpmedel för våra norska vänner och nu har den kommit till Sverige!

Akräm innehåller bara naturliga ingredienser av miljövänliga råvaror som sheasmör, rapsolja och jojobaolja. Sheasmöret ger näring, skyddar och återställer fuktbalansen till hud av alla åldrar så denna passar både vuxna och barn! Rapsolja har en lugnande effekt på huden och jojobaoljan är känd för sina fuktgivande och skyddande egenskaper!

Akräm innehåller inga parabener och är parfym och färgämnesfri samt att den inte är testad på djur!

Säljs på apotek runt om i Sverige och kostar 99kr tuben.

Vad tror ni, kan det vara en ny liten mirakelprodukt? :)

(Tidsinställt inlägg då jag är på jobbet)

6 svar på ”Akräm – ny mirakelkräm?

 1. Vilket sammanträffande, jag o min polare sprang runt i hela Göteborg igår för hon skulle ha tag på en random ansiktskräm, men det skulle absolut vara A-vitamin i den! Ska genast tipsa henne!

 2. Fanns ju en brun burk på apoteket förr med en kräm som just hette A creme , brukade ha den på mina eksem i tonåren & den rekommendera dem även åt Petronella när hon var bebis och torr. Numera tror jag det är hälsokost som säljer den men just den är iallafall mkt bra. Så är denna i närheten av den A cremen måste den ju vara bra :)

 3. Det låter spännande!
  Jag har torrfläckar på
  ryggen och benen som inte
  försvinner vad jag än gör.
  Jag kanske testar A-cremen till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *