Domina Elegans Cell Innovation Ansiktsmasker!

Domina Elegans Cell Innovation Ansiktsmasker!

_MG_7604

För en tid sedan så trillade det in två ansiktsmasker från Domina Elegans och deras Cell Innovation serie! Cell Innovation serien ska främja produktionen av kollagen, vitalisera hudens cellstruktur, minska bildningen av rynkor, återfukta och hjälpa till att bekämpa tecken på åldrande. Lämplig för oss som är 25+ ;)

Golden Beauty Mask – Anti-Aging Facial Care  –  Denna är energigivande och återfuktande och ska förbättra blodcirkulationen. Den ska vara en extremt effektiv ansiktsbehandling som ger lyster och gör huden slätare. Den ska tränga in i de djupa hudlagren, öppna upp tilltäppta porer och avlägsna döda hudceller. Huden ska kännas mjukare och man ska få en känsla av ökad elasticitet!

Hur använder man den? Jo, applicera masken med torra händer på ett rengjort ansikte och hals och undvik att applicera för nära ögonen. När produkten får kontakt med ansiktet så ska gelen tydligen omvandlas till ett skum som ger en kittlande och bubblande känsla i huden! (Jag kommer genast att tänka på Emma S Oxygen Mask!). Den ska sitta på i cirka 15-20 munter. Två gånger i veckan rekommenderas man att använda ansiktsmasken.

99sek för 7ml och vill ni se hela innehållet så finns ingredienserna på hemsidan.

Rejuvenating Mask – Oxygen Facial Care – Denna syremask ska ha föryngrande funktioner och tillföra syre till huden. Den hjälper till att få igång blodcirkulationen, ger huden energi samt återfuktar huden. Masken ger en lätt peeling. Den ska tränga in i de djupa hudlagren, öppna upp tilltäppta porer och avlägsna döda hudceller. Den innehåller antioxidanter som hjälper till att sakta ner föråldringen av huden. En energiboost för huden!

Hur använder man denna då? På precis samma sätt som Golden Beauty Mask så här kommer en liten ”copy and paste” text: Jo, applicera masken med torra händer på ett rengjort ansikte och hals och undvik att applicera för nära ögonen. När produkten får kontakt med ansiktet så ska gelen tydligen omvandlas till ett skum som ger en kittlande och bubblande känsla i huden! (Jag kommer genast att tänka på Emma S Oxygen Mask!). Den ska sitta på i cirka 15-20 munter. Två gånger i veckan rekommenderas man att använda ansiktsmasken.

99sek för 7ml och vill ni se hela innehållet så finns ingredienserna på hemsidan.

Måste säga att jag är väldigt nyfiken på dessa två! Jag hoppas att maskerna är dryga så att jag kan testa produkterna fler gånger innan jag kommer med en recension om dom, med lite tur hinner jag lyxa till det med lite hemma-spa i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *