Dream Fresh BB från Maybelline!

Dream Fresh BB från Maybelline!

Denna BB är en 8 i 1 produkt! Vilka är då dessa 8 saker som denna BB utlovar? Jo: Suddar ut ojämnheter, Vårdande, Ljusar upp, Lugnar huden, Förenas enkelt med din hudton, Återfuktar, Skyddar med spf 30 & Är oljefri.

Det är nyansen Light jag har. Produkten i sig är ganska så rinnig så applicerar man foundation som jag gör, genom att först lägga den på handryggen, så får man tänka lite på det men åt mig har det gått bra. Inga droppolyckor ;)

Till vänster så har jag applicerat Dream Fresh BB från Maybelline.

Nyansen Light passar mig väldigt bra och jag är glad att den går åt det mer gula hållet. Nyansen ser mörk ut när man tittar på den så jag trodde den skulle bli för mörk men inte, smälter in i min hy riktigt bra! Täckningen är riktigt bra för att vara en BB och jag upplevde det inte ens som jag behövde en concealer idag, så skippade det momentet faktiskt :) Jag är väldigt nöjd med denna BB! Jag har en tendens att bli blank i pannan av den men utöver det så får den tummen upp helt klart! :)

Köpa? Ja det kan jag helt klart tänka mig att göra :)
Betyg: 5/5 – funkar kanon på mig!
Finns att köpa här: 109:- hos kicks.se

Follow on Bloglovin

6 svar på ”Dream Fresh BB från Maybelline!

    1. Svar till Delinda: Ja många drar oftast till rosa och då ser dom automatiskt mörka ut på mig även om dom är ljusa…i landsproblem ;) Galet hög SPF! Riktigt bra!

  1. Har det fullt upp nu innan jul då jag fått så mycket barnfotograferingar.. men det är roligt. kommer bygga nystudio under vintern som öppnar till våren, du är bjuden på invigningen om du har vägarna förbi ;)

    1. Svar till Lotta: Direkt på huden, eller ja jag har ju dagkräm innan ;) Går såklart att ha primer under om man så önskar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *