Color Tattoo från Maybelline.

Color Tattoo från Maybelline.

Color tattoo är ögonskuggor i gelformula som ska ge intensiv färg och hålla hela dagen! Color Tattoo har släppts i 8 nyanser – 4 djärva och 4 neutrala. Jag har 6 av dessa 9 nyanser som jag visar här ovan! Endless Purple, on and on bronze, Immortal Charcoal, Infinite White, Turquoise forever och Parmanent taupe. Som ni ser så gör dom metalliska sig riktigt bra medan dom matta inte är lika intensiva.

Jag jobbade igår så passade på att testa On anf on Bronze under dagen! Så galet snygg! :)

Enklare att applicera än vad jag hade tänkt mig, jag var ohygienisk och applicerade med fingrarna ;) Vet inte hur det är tänkt att man ska applicera denna gelskugga?

I början av dagen.

Strax innan jag tvättade av mig sminket runt midnatt! Och då har jag jobbat + tränat!

Grymt bra hållbarhet med andra ord, jag är imponerad! Dom matta skuggorna känns dock som att dom är snäppet mindre pigmenterade så om dom är lika bra som dom metalliska vågar jag inte uttala mig om. Men denna har som ni ser suttit hur bra som helst genom dagen! :)

Color Tattoo finns att köpa hos bland annat kicks.se för 99kr styck och jag tycker dom är värda varenda krona, dom metalliska är ljuvliga! Den vita tror jag man kan prova på att använda som eyeprimer faktiskt :)

7 svar på ”Color Tattoo från Maybelline.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *