Dry Clean hairspray från Waterclouds.

Dry Clean hairspray från Waterclouds.

Dry Clean Hairspray från Waterclouds ska ge stadga och volym samtidigt som den ska pigga upp ett platt och livlöst hår samt även fungera för att fräscha upp håret mellan schamponeringarna! Ska även ge em extra matt effekt samt ge en frisyr som inte klibbar.

Till att fräscha upp håret och ge lite stadga fungerar denna jättebra till på mig men mitt hår (som är långt) får  ingen volym alls av denna. Produkten klibbar inte öht vilket är ett stort plus och jag föredrar torrschampoprodukter i sprayform före pulverform eftersom pulver får mitt hår att se dassigt ut nyansmässigt. Det gör oftast inte produkter i sprayform och inte denna heller.

Jättebra produkt att ha stående i badrumsskåpet när man inte vill/hinner tvätta håret men den ger inte mig någon volym så den lever inte upp till vad den lovar till100%. En ok produkt men inget wow från min sida.

Waterclouds har verkligen produkter jag fallit för (som deras Repairhair mask) men denna når inte riktigt ända fram till the wow factor.

Kort summering: Ok men inte wow! Kostar 139kr och finns bland annat hos Lyko.se

5 svar på ”Dry Clean hairspray från Waterclouds.

  1. sv: jag vet inte varför jag inte klarar kolsyrat vatten, det är något som händer i kroppen när jag dricker det. Får obehagsrysningar, vet inte om det är att jag inte gillar att det smakar svagt liksom. Jag gillar drycker som smakar mycket, det kanske har med det att göra jag vet inte..men har du någon speciell så ska jag absolut smaka och se om det kan gå ner, hahah

  2. För det priset skulle jag definitivt behöva ett wow för att köpa det, åtminstone om man bara ska använda det som torrshampoo! Har du något favorit torrshampoo som du kan rekommendera? Jag har provat en del men blir aldrig riktigt nöjd med någon…

    1. Svar: Nej inte hittat någon wowprodukt när det gäller torrshampoo faktiskt. Dom som funkar bäst är ju dom i pulverform, men mitt mörka hår ser så otroligt dassigt ut med såna..tyvärr :(

  3. Nu har jag införskaffat den omtalade hårprodukten ”Osis – dust it”. Den ska tydligen vara känd för att ge volym åt håret och ett riktigt ”fluff” enligt vissa. För ett bra tag sen införskaffade jag ju en Volume master (det var när den fortfarande var väldigt ny och därav ganska dyr) . Jämfört med Volume mastern så tycker jag att Dust it var mycket bättre. Det var verkligen värt pengarna. Det fungerar verkligen och man behöver inte stå och krångla med håret i en halvtimme för att få det som man vill ha det. Utan med lite Dust it så är problemet löst på en minut. Och man behöver heller inte gå och fylla på med jämna mellanrum (använder man hårspray lägger det sig ju lätt och man får gå och spraya i mer med jämna mellanrum) utan det räcker med att bara ”ruffsa” lite i håret med händerna och så återtar sig håret precis som det var när du precis haft i produkten.Så alla ni som har platt och tråkigt hår, köp ”Osis – dust it”. Det är dyrt men värt pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *