Tävling: Vinn Precision Mascara från Isadora!

Tävling: Vinn Precision Mascara från Isadora!

Idag damp det ner ett pressutskick från Isadora och där fanns bland annat Precision Mascara med! Eftersom jag redan har ett eget ex av denna så tänkte jag att någon av mina läsare skulle få chansen att få denna hemskickad!

För att få chansen att testa Precision Mascara så behöver du enbart motivera bland kommentarerna varför just du ska få denna hemskickad!

Jag drar en vinnare Söndagen den 27:e Januari!

Grattis till kommentar nr. 15 Emelie Langer!

45 svar på ”Tävling: Vinn Precision Mascara från Isadora!

 1. Åh så kul med en tävling :)
  Min mascara är i princip slut(torkad) och jag har inte kommit mig för att skaffa en ny så att vinna en vore ju smashing :)

 2. Jag vill väldigt gärna vinna, eftersom jag är otroligt nyfiken och vill prova någon ny mascara som jag aldrig använt. Provar man aldrig något nytt så kan man aldrig få nya favoriter, eller hur?

 3. Jag behöver en ny mascara. Mest av den enkla anledningen att jag har en värdelös mascara nu. Och när den tar slut (läs: egentligen för en vecka sedan, minst) så kommer jag köpa samma värdelösa mascara igen. I brist på fantasi. ;)

 4. Min mascara ser sina sista dagar och den börjar torka. Eftersom jag gillar taggiga borstar av detta slag är denna mascara på min inköpslista, om jag vinner den här hade det inte varit så dumt ;)

 5. Alltid på jakt efter den perfekta mascaran. Därför vill jag gärna få möjlighet att testa den här ifall det är Den Rätte! :)

 6. Jag skulle vilja vinna denna för att få lite extra pepp inför mitt kandidatuppsats-skrivande som börjar imorgon!

 7. Jag är på jakt efter den perfekta mascaran som kan framhäva mina ögon på bästa sätt. Denna är jag sugen på att testa! :)

 8. Ooh, mascara! ^^
  Min motivering är att jag behöver betala självrisken på bilen som jag krockade med denna månaden så kommer knappast ha råd med mina egna förnödenheter…
  Varför är de där med bil så dyrt :S

  Min nuvarande mascara sjunger på sista versen..

  Hoppas allt är kanonish me dig!
  kramisar

 9. Jag är gärna med!

  Senast jag sminkade mej kände jag hur det kliade i ögonen, och jag började fundera över när jag köpt den mascaran jag använde. Insåg att det är ett år sen! En ny är verkligen behövligt, för länge sen dessutom!

  Kram, Ingrid

 10. Jag vill gärna vinna denna. Fyller 20 den 25/1 och tvivlar på att jag får något annat än ”nyttiga” saker. Den här står på önskelistan och då varken sambo eller familj tycker att jag behöver smink tänkte jag satsa på att tävla om den istället :)

 11. Jag skulle så gärna vilja vinna, jag letar fortfarande efter den perfekta mascaran. Har läst mycket gott om denna och blivit både nyfiken och intresserad av den. Mina fransar har blivit så konstiga, ingenting ser bra ut (ålder kanske?) men kanske denna mascara funkar bra? Vill så gärna prova!

 12. Åh jag skulle bli glad om jag fick äran att pryda mina fransar med en ny mascara som jag dessutom inte har provat tidigare!
  Tillägger att jag också är gravid;)

 13. Det verkar vara stört omöjligt för mig att hitta en vettig mascara här i världen så jag skulle gärna prova denna också :)

 14. Jag har aldrig testat en mascara från isadora, jag testar inte så många nya mascaror överhuvudtaget ;) det skulle var kul att testa någonting annat än bara deras nagellack och läppglans. Det skulle även pigga upp min ögon i vintermörkret :)

 15. Jag har nyligen börjat använda mascara igen efter lång tid så har inte testat fler än en, än så länge, för att man är väl kanske lite snål… haha :) så vore kul att testa någon ny och se om den är något att ha!

 16. Hallå fina du! Vill så gärna vinna den där då jag slukar mascaror och är en fattig student. Hade inte varit fel med andra ord, kram på dig!

 17. Denna mascara utlovar precision,
  Hoppas det inte innefattar diskretion,
  För jag vill ju att mina fransar ska se ut som om de vore minst en miljon!

  Hoppas mitt rim kan vinna mig en mascara ;D

 18. Jag skulle vilja vinna denna till min mamma så att jag kan ge den till henne när hon har namnsdag. Hon använder slut på mascaror redan innan hon hunnit öppna dom känns det som, så jag är säker på att hon skulle bli jätteglad över att få prova en ny! :)

 19. jag känner att jag ännu inte riktigt har hittat MIN mascara, den som verkligen passar mig och mina jobbiga ögonfransar bäst. är på god väg, men ännu inte riktigt där. det ser ut som att den här borsten passar mig, så då skulle jag gärna vilja vinna den för att få reda på om just den här är BÄST! =)

 20. Har hört massor med gott om den här mascaran. Jag har fastnat för million lashes och vågar inte prova nya, men denna kanske blir min nya favorit? :)

 21. För att jag tycker det är fruktansvärt roligt att testa nya mascaror och ta reda på vilka som funkar bäst på mina fransar. Har testat många budgetmascaror men faktiskt inte denna, skulle vara jättekul :)

 22. Har inte hittat någon mascara som jag är helt nöjd med. Alltid är detnågot som inte är bra. Kanske denna kan ge mig den maximala mascaran?

 23. Skulle vara så kul att få prova denna mascara,
  då jag letar efter den perfekta som ska
  göra fransarna långa och fina. :) Hoppas på tur. :)

 24. Jag skulle vilja vinna mascaran eftersom jag letar efter den där perfekta mascaran! Och som fattig student är det något ag inte kan unna mej själv
  Kramis!

 25. Isadoras mascaror är de enda jag tål av någon anledning och den där mascaran är en av mina favoriter så det skulle vara roligt att få vinna den!

 26. Den vill jag vinna till min mamma! Hon är sällan nöjd med mascaror, men den här kanske hon skulle gilla.

 27. Har ännu inte hittat den perfekta mascaran som funkar på mina fransar, det är alltid någonting som ställer till det så att den inte funkar på mig. Så hoppas på att denna är den perfekta om jag nu vinner och får hem den att testa!

 28. Jag har verkligen ingen bra mascara och har inte testat något från Isadora på minst 10 år och tycker det är dags nu! Så att testa denna skulle slå två flugor i samma smäll ;)

 29. När jag den där extra glimten vill ha passar denna ypperligt bra.
  Svart som en natt blir mina ögon med ett drag, mascaran ska jag använda med välbehag!
  Kram :-)

 30. Jag har länge varit på jakt efter en mascara som både ger volym och som man kan nå fransarna längst in med. Har tyvärr inte hittat nån, och min ekonomi tillåter egentligen inte att jag köper två olika mascaror. Därför skulle det vara jättebra och kul att vinna denna så jag kan ha alla mina fransar målade ;)

 31. Hej,
  jag skulle gärna vilja vinna en ny mascara eftersom jag precis haft en ögoninfektion som jag har fått penicillindroppar för. Idag är första dagen som jag vaknade utan att ögonen var ihop ”klibbade” Inget fräscht att använda sin gamla mascara nu…Den åker i soporna. Så nu håller jag tummarna Så…!!! hoppas med lite tur att jag denna lyckas Få!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *