E.l.f event i Stockholm!

E.l.f event i Stockholm!

Den 7:e September så kommer jag åka ner till Stockholm för att gå på e.l.fs första event här i Sverige :) Spännande! Jag hoppas på att få träffa lite andra skönhetsbloggare och givetvis min Sanna :) Jag har ingen aning om det är någon vän som har lust att låna mig lite sovplats eller om jag måste åka hem efter eventet men det löser sig :) Dagen innan e.l.f eventet har makeupstore sin stora modevisning som jag gärna gått så tänkte försöka fixa lite sovplats i alla fall :) Det är ju mitt i veckan dock så vet inte om det är någon vän som har tid att ha mig på besök…vi får se! :)

Vill ni veta något roligt? Det är jag som har gjort den enkla inbjudan för eventet ;) haha :)

15 svar på ”E.l.f event i Stockholm!

  1. Jippiee, ser verkligen fram emot att se dig i Sthlm! :D Hoppas det löser sig med sovplats. Hade jag haft ett eget rum på hotellet hade jag smugglat in dig men blir lite svårare nu.

    Du är så duktig så ;)

  2. Jag börjar mitt nya jobb den 6e, och jobbar den 7e oxå mellan 14-23, så jag antar att jag kommer vara trött och behöva vila och ladda för jobbet (ja jag är apnervös och vill verkligen göra bra ifrån mig). Men blir det tokakut att du inte hittar någon annanstans att sova så kanske vi kan ordna det..

  3. Fin inbjudan! Jag kan inte åka, det är för långt den här gången, måste ha lite längre planeringstid! :) Ha riiiiktigt roligt!

  4. Jag fick också denna, men kan tyvärr inte åka. Hoppas man får ta del av lite nyheter ändå =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *