Lumene Trend Collection Höst 2011 – The Power of Arctic Shimmer.

Lumene Trend Collection Höst 2011 – The Power of Arctic Shimmer.

Lumenes höstkollektion gör mig intresserad redan vid namnet ”the power of arctic shimmer”. Det låter ju som något fantastiskt vackert! Lumenes höstlook ska bjuda oss på lite mer kraftfullare och dramatisk makeup än Lumenes tidigare säsonger! Lumenes trend kollektion för hösten går i tonerna aubergine, olivgrön, gråbrun och blått!

Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow är en singelögonskugga som med föredel kan appliceras över hela ögonlocket! Dessa har en skimrande finish och en unik marshmallow-liknande formulering och kommer i sex olika nyanser! Marshmallow-liknande formulering tänker ni nu…och det tänker jag också! Kan man vilja annat än fingra lite på dom enbart för att få känna på konsistensen?

Gloss & Care Nail Polish kommer i tre nyanser: beige (nr 22,Ttomorrow), silver (nr 28, Enchanted Nature) och blodrött (Nr 29, Early Night)! Alla lacken innehåller superglänsande skimmerpigment som ger naglarna en härlig glans!

Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow: (Cirka 110kr styck)
20 Frosted Forest
21 Magical Polar
22 In the Meadow
23 Ice Crystal
24 Archipelago
25 Berries in the Marsh

Gloss & Care Nail Polish: (Cirka 75kr styck)
22 Tomorrow
28 Enchanted Nature
29 Early Night

Dessa kommer ni hos Åhlens, Kicks och Lindex från och med September 2011!

Något ni är intresserade av? Själv måste jag testa någon av ögonskuggorna!

 

 

7 svar på ”Lumene Trend Collection Höst 2011 – The Power of Arctic Shimmer.

  1. Jag är också lite nyfiken på skuggorna och särskilt den gröna. Får se om jag slår till nu när det var extrapris på just skuggorna på Åhléns.

  2. Kände på dem i butiken förra veckan, skuggorna känns superhärliga :) o gav mkt färg. Tyckte bäst om de 2 som är längst ner i bild…
    Extrapris säger någon här ovanför…tror jag ska gå tillbaka dit då ;)

  3. Ja, jag är intresserad. :) De två skuggorna längst till höger ser fina ut. Även nyfiken på alla tre lacken, har testat några från dem och de var bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *