Efter 3 veckor med Isadora Second Nail.

Efter 3 veckor med Isadora Second Nail.

Nu har jag använt Isadora Second Nail i tre veckor som ett baslack under mina andra nagellack! Second Nail sägs vara räddningen för mjuka, tunna och sköra naglar som lätt bryts, splittras och skivar sig. Så hur har det gått för mina naglar dessa tre veckor? Jag har från början ganska starka naglar som växer relativt snabbt men som skivar sig jämt när dom når en viss längd!

På de övre två bilderna i kollaget så ser ni min västra hand och i den nedre min högra! Jag har brutit av två naglar av tio under dessa tre veckor men långfingret på min högra hand bröt jag av medan jag bowlade mot bowlingklotet så det hade nog inget mirakelmedel hjälpt mot ;) Jag har fått en stor spricka i tummen på min högra hand (syns lite på bilden) och i vanliga fall när mina nagla skivar sig så river jag av naglarna där dom skivat sig (otroligt dålig vana jag har) men med två lager Second Nail över så kommer jag inte åt där det börjat skiva sig vilket känns lite mysko för brukar kunna riva av nageln i alla fall med vanligt lack över. Vilket såklart är ett plus att kunna låta sprickan växa ut så när jag kortar naglarna sen ändå kan behålla lite längd.

Längden jag har nu på naglarna är den längden jag brukar kunna ha men det är vid den här längden som mina naglar alltid börjar skiva sig. Än så länge är det enbart tummen på högra handen som velat gå den vägen ;) Ska bli intressant och se om mina naglar överlever någon vecka till utan att brytas av. Men blir nageln på pekfingret och tummen längre på högra handen så måste jag klippa av dom då jag måste kunna ta ur linserna ;) Så dom kanske inte får ingå i testet så länge till :)

Om jag trycker mot naglarna lite med ett finger (ja okej jag har testat att trycka riktigt hårt också ;P) så känns dom riktigt starka och tåliga!

En sak jag har tänkt på när jag använt det som baslack är att mina nagellack suttit riktigt riktigt bra trots att jag inte använt något topplack under denna tiden. Någon annan som testat Second Nail som också tänkt på detta?

Second Nail kamouflerar även missfärgningar på naglarna helt ok så det gå riktigt bra att använda det som det är tänkt, utan något annat nagellack över. Som nagellack junkie så får man missfärgade naglar av alla mörka lack, det går inte att undvika, så jag brukar alltid ha något lack över! Men idag är det bara Second Nail som gäller på jobbet :)

Jag gillar Second Nail och kommer köpa på mig en ny när dom kommer ut i butik V.12 då jag tycker den är värd 79sek och jag kommer fortsätta använda det som baslack! :) Jag tror att jag kommer kunna behålla en ok längd på naglarna enklare om jag använder detta, det känns verkligen som det :) Men nu ska jag låta dom vara som dom är någon vecka till så får vi se om dom börjar skiva sig :)

Vad tycker ni andra som har testat Second Nail?

19 svar på ”Efter 3 veckor med Isadora Second Nail.

 1. SVAR: Hihi, självklart!! Gör inte som jag – styla alla andra så du inte hinner med dig själv. Är alltid mest ofixad på fest, haha!

  Skall klura lite under dagen om jag vågar ta bil eller ej. Lär boka tågbiljett ikväll annars.. Ifall det blir fullt liksom : )

 2. Önskar jag kunde ha långa naglar :( Går en gitarrkurs nu så det är lite svår att ha naglar när man ska lära sig en massa krångliga ackord hahah

 3. Jag tror att naglarna skivar sig när dom blir långa för att man stöter i dom hela tiden. Har haft långa naglar sen jag gick i mellanstadiet. Dom är STENHÅRDA men skivar sig ändå. Går sällan av dock.
  Jag har kommit på en sak med mina. Finns en ”bekväm” längd på naglarna. Om du kollar dina bilder så en liten bit ut på nageln blir det som ett streck. Ungefär i mitten av det vita.
  Klipper man nageln där och filar till den (jag brukar bara klippa snygg kant med en gång) så håller sig naglarna snygga. Är när det går över den längden jag börjar få problem med att dom går av och skivar sig mer.

 4. Jag har testat nu ett litet tag och mina naglar har inte varit så långa på år! De går alltid av och skivar sig så fort de blir lite längre, men nu håller de sig stadiga. Älskart!

 5. Svar: tack för de du kommenterade i min blogg, ska komma ihåg att köra det varje gång jag byter lack… I helgen ska jag testa det på jobbet, men jag tror inte att det kommer vara så bra (vikarie inom äldrevården) annars får jag helt enkelt ha de då jag inte jobbar :) Och tack för en superbra blogg!! :D

 6. Hej!
  Ursäkta, men det var inga vackra naglar du har på dessa bilder?
  Det gräsligaste som finns är naglar i olika längder,
  Du borde nog också se över dina nagelband!

  1. Som jag skrivit i inlägget ” Jag har brutit av två naglar av tio under dessa tre veckor” och hade jag filat ner resterande naglar under testet så hade jag inte sett hur långa naglar jag faktiskt kunnat få med Second Nail innan dom började skiva sig och gå sönder. Utan Second Nail kommer jag inte ens i närheten av den där längden idag. Och mina nagelband finns det nog ingen bot på då jag jobbar heltid och har konstant torra/fnasiga händer på grund av mitt jobb samt göra illa händerna på kartonger ungefär varje dag. Jag hade inte direkt tänkt säga upp mig från jobbet för att nagelbanden/händerna överlag ska se bättre ut…haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *