Efter att jag färgat håret med Soyance från Schwarzkopf!

Efter att jag färgat håret med Soyance från Schwarzkopf!

Ja okej då kan vi konstatera att färgmässigt så hände det inte så mycket när jag använde nyansen ”kaffebrunt” från Soyance vilket jag misstänkte redan innan då mitt hår var väldigt mörkt ;) Man kan dock se att min utväxt fått den korrekta ”kaffebrunt” nyansen som antagligen hela håret fått om jag nu inte redan haft en mörkbrun toning i sedan tidigare :) (Dom sitter som berget på mig o försvinner inte alls efter X antal tvättar :P) Men jag gillar resultatet ändå eftersom mina gråa strån (ja jag har redan såna :P) försvann, håret blev mjukare, fick lite mer glans och ser helt plötsligt inte lika nött ut längre trots att jag inte klippt mig sedan i januari! ;) Jag brukar aldrig färga håret eftersom det sliter mer men Soyance känns verkligen som en toning!

Jag ger Soyance från Schwarzkopf tummen upp! :)

15 svar på ”Efter att jag färgat håret med Soyance från Schwarzkopf!

 1. Tycker det blev riktigt fint, om än en subtil färgförändring. Och de gråa håren ”försvann” de med antar jag? Kanske skall testa denna nästa gång då :)

 2. det blev ju skitfint, måste testa de snart! och jo de där MNY lacken är prisvärda, borsten var riktigt bra att lacka med men de kan vara lite svåra att få tag på men de finns¨på utvalda Lindex vet jag!

 3. Vad snyggt det blev! :D
  Ser riktigt friskt och fräscht ut.
  Har varit riktigt sugen på att färga om håret nu igen ett tag. Schwarzkopf e helt klart min favorit bland alla olika färgnings-öööhm hjärnsläpp… färgnings-märken. ^^
  Finns soyance i många olika kulörer?

  Kram

 4. Jag känner mig skitduktig faktiskt.. haha. Kan säga att det hjälper MASSOR att ha J som peppar och pushar på en. När jag började för 3 veckor sen (2?) så kunde jag springa i typ 1 minut innan jag astmadog typ, så det går rätt fort att få upp lite mer kondis =) (hemlis – jag går på ren vilja, fortfarande sjukt otränad ^^)

 5. Å ja, den kvällen var toppen! Synd att vi inte kunde stanna längre i och med Blog awards dagen efter. Men vi får väl fasen ta och ses utan stress för en gångs skull ;) Nu har jag precis flyttat in så huset är ju lite i kaos, men du måste komma hit och kika på det någon dag.

 6. Jag har fått förklarat för mig att alla hårfärgningsprodukter som man blandar innan man har i det i håret är färg. Så i princip säljs inga riktiga toningar i butik. Jag upptäckte (vilket jag misstänkt ett bra tag) att den ”toningen” jag använder även innehåller väteperoxid, vilket är ett blekande medel. Hur bra går det att tvätta ur en blekning? Inte alls. Vilken bullshit hårföretagen tutar i befolkningen!

 7. Bra att du gav tummen upp, jag kasnke skulle ta och testa det märket.

  ******

  Har du något bra tips på en billig vattenfast mascara som separerar och förlänger ögonfransarna?

  Svara gärna på min blogg :)

 8. Svar: Så har jag fått förklarat för mig i alla fall. Det där med blekningsmedlet stämmer i alla fall, och jag tvivlar inte på att det där med att inga toningar är toningar är sant heller. För har du nån gång varit med om att en toning tvättats ur helt? :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *