In chains.

In chains.

Nu sist jag var ner i Stockholm så passade jag på att göra en session tillsammans med Jonas Elofsson :) Sessionen började inte så bra då jag insåg att jag glömt det mesta av mitt jobbsmink hemma ;) Jag ville nämligen inte ta med mig hela mua väskan då jag skulle åka tåg så jag hade packat ner allt det viktigaste i necessärer. Och vad stod kvar på golvet när jag väl åkte? jo mitt smink tydligen ;) Men det gick bra att sminka med mitt vardagssmink :) Tur det annars hade jag verkligen fått skämmas ;)

Bilden ovan är i alla fall min favorit från denna sminkning. Älskar redigeringen på denna :) Vill ni se fler bilder från denna sessionen så klicka er in HÄR :) Har ni ett konto på MB så kommentera gärna då jag tycker man inte får så mkt respons där längre ;P hehe!

17 svar på ”In chains.

 1. LOVE IT. Din snygge fan.
  Ska gå in och lägga en kommentar, man får ju ingen resppons på den skitsidan.. haha.

 2. Jättefint jobbat!
  Håller med dig om att detta är den bästa bilden och jag gillar att du vågat göra en assynetrisk sminkning. Gillar även kombon sotat med färgen på läpparna.
  Sätt den i din portfolio eller gör om denna idé med en annan modell för det är ju egentligen ingen höjdare att ha bilder på sig själv i sin mua-bok- även om man är snygg ;)

  Tack för kommentaren btw.

  Kram Elva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *