Efter två timmars motion måste jag väl vara rätt nöjd ändå!

Efter två timmars motion måste jag väl vara rätt nöjd ändå!

Maria kör raka slag mot mig :) Tyckte Maria lärde sig snabbt även om hon kanske inte riktigt har boxtekniken än :) Det har säkert inte jag heller till 100% när jag slår men lite kan jag i alla fall från tidigare träningspass jag gått på. Ser ni min mage eller? Den gör så jag känner mig oattraktivt och jag trivs inte för fem öre med den där fettblobben på magen. Min livsstil just nu är ju helt åt helvete, igen. Ändra matvanor och komma igång med träningen är det dom gäller. Inte konstigt fetblobben attackerar om jag sitter mycket på röven samt äter mer än vad jag förbränner liksom ;) Är det någon som tar illa upp nu så förlåt, men mitt midjemått börjar bli riktigt ohälsosamt nu och det är något jag vill ändra på! Sen ska jag väl påpeka att min mage aldrig har varit platt men den har då aldrig lyckats bli så här stor, inte ok! Önskar jag hade haft en personlig tränare i samma hus som mig själv som kontrollerar mig så jag lever rätt, äter rätt och tränar bra.

Men nu efter 1 timmes boxpass och 1 timmes promenad så får jag känna mig nöjd för idag i alla fall. Måste leka lite kock nu och få i mig lite mat!

10 svar på ”Efter två timmars motion måste jag väl vara rätt nöjd ändå!

  1. Bra jobbat! Men inte behöver du oroa dig för den där lilla magen… jag tycker du är jättefin som du är! :-)

  2. Ja nu var vi duktiga & helst du som gick hem också :D bra att vi båda ändrar livsstil igen nu, kan man peppa varann oxå :)

  3. Härligt jobbat!

    Är du sugen på spinning, pallra dig till Lernias lokaler i Mora (nedanför st:mikael) och kör lite spinning med mig! 60 kr gången, som hittat!

    1. Jo men när man ska åka fyra mil dit och fyra mil hem så blir det helt plötsligt en hundring extra på dom där 60kr ;) Inget min ekonomi roas av att göra allt för ofta tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *