Nu ska jag göra så Maria har fet träningsvärk imorgon! ;)

Nu ska jag göra så Maria har fet träningsvärk imorgon! ;)

I julklapp så fick Maria bland annat ett par boxningshandskar med mig ;) Helt klart egoistiskt tänkt från min sida då box är mina favoritpass men det är även något som tyvärr inte erbjuds här i Älvdalen. Jag har ett par egna handskar sedan tidigare! Jag äger tyvärr inga mitsar/mitzar(kuddar man slår mot) men vi får slå mot varandras handskar istället, går precis lika bra. Var några år sedan jag gick på Box nu så får hoppas minnet inte sviker mig idag ;) Jag får skjuts hem till maria av hennes svärfar och sen blir det en promenad hem! Så nu hör ni inget från mig på ett tag men sen blir det lite smink updates :) Bland annat Swatches på den här paletten kommer dyka upp.

4 svar på ”Nu ska jag göra så Maria har fet träningsvärk imorgon! ;)

  1. Sv: Tack så mkt för klickandet :) vore ju coolt om jag vann just de där ice queens aktiga sminket *hehe*

    Ja det blir spännande att testa handskarna nu :D ses snart!

  2. Åh! Jag ÄLSKAR box, går tre gånger i veckan om jag kan =) Har turen att bo nära en stad där det är schemalagt tre gånger/vecka plus att dom kör pass en-två ggr i veckan på Orbadens Konferens, som ligger i byn där jag bor! =)

  3. Haha jag har lika dana handskar till min thaiboxning :D Box är fett kul, man känner sig lite awesome som tjej när man tror man kan spöa killar med hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *