Ellinor – something to your right.

Ellinor – something to your right.

Fotograf/Mua: Cecilia Johansson, me. Modell: Ellinor.

I know, men jag gillar att ha lite krimskrams med i bilderna och att leka lite ;) (hur ska jag annars kunna lära mig?) Här använde jag min lilla reflexskärm på 56cm – den vita sidan. Gick bra, då jag satt ganska så nära, henne att stödja den mot all växtlighet som fanns omkring oss! :) Man tager vad man haver när man inte har någon assistent med sig ;) Till veckan som kommer så ska jag plåta Towe också, måste bara bestämma oss för vilken dag jag ska åka till Leksand :D

10 svar på ”Ellinor – something to your right.

 1. Åh me like, me like! Jag tycker att det blir en väldigt spännande bild när man har lite med i förgrunden. Ett ganska tråkigt/vanligt porträtt kan göras till något så mycket mer om man får in lite till i bilden. Bra jobbat, tummen upp!

  Haha JAG tycker iallafall att ni är lika =)

 2. Jag har en vit ;) Men åh va roligt att ni kommer på träffen, då kan vi ju slå våra kloka ihop och peta på varandra när vi plåtar ;) :D

 3. Jag har nog lärt mig att tycka bäst om silver sidan, den ger lite hårdare ljus och det gillar jag =)

  Kommer du att åka på träffen som både mua, modell och fotograf? :D Dvs får jag plåta dig då? :P

 4. Åh va roligt, då ska jag ta och fundera ut vad för typ av bild jag vill göra, så mailar jag dig lite inspirationsbilder och ev ett moodboard. :)

  Har du lust att sminka en modell åt mig också? ;)

 5. Frilans finans? Nej jag har ju inte heller joibbat något så har ej behövt skaffa det men funderar. Man får ju tjäna 18.000 utan att skatta och där är vi ej ännu så det är lungt för min del :)

 6. Tack goding! Hade det oförskämt bra, trevligt när det händer lite saker i städerna omkring en :)
  Du är så otroligt duktig på både foto och make! Älskar bilden :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *