recension: Isadora matte top coat nr 605.

recension: Isadora matte top coat nr 605.

Först lackade jag med Lumene Rock n roll och sedan med Isadoras matta topplack. Naglarna blir lite mer matta men absolut inte så mycket som jag skulle vilja! På bilderna ser man nästan ingen skillnad på naglarna, irl ser man lite bättre men skillnaden med det matta topplacket är tyvärr inte stor! Isadoras matta lack matte velvet ser tusen gånger mer matt ut så jag hoppades på ett liknande resultat med detta matta topplack men så blev det tyvärr inte! Detta topplack kommer jag inte köpa igen eftersom den matta effekten som jag hoppades på uteblev. lacket torkar dock lika snabbt som alla andra i wonder nail serien om man önskar ett topplack som torkar snabbt och mattar ner en gnutta!

15 svar på ”recension: Isadora matte top coat nr 605.

 1. Sv; Jag har väl något litet hum om vad som skulle vara roligt & intressant. Men jag har varken lust eller ork (eller råd) att sätta mig o plugga igen. Annars får man ju bara skitjobb? Inte skit, men du fattar. Vad söker du för jobb då? :)

 2. Sv: Jag me!

  Ja de kostar ju så jävligt ;/ har typ precis blitt kvitt mitt csnlån för senaste pluggtiden. Vill inte ha ett nytt direkt ^^ Lycka till!

 3. Du är duktig, har rätt stor blogg och syns överallt :) Själv återgår jag till Fazer i sutet av september, avsky!
  Nej jag får betalt faktiskt, är så glad för det. Ska bli jätte skoj att få göra lite riktiga mua jobb istället för de jag gör när jag fotar. Har du f-skattesedel då förmodar jag?

 4. Kul att du är med och tävlar :)

  Jag älskar glansiga naglar! Har aldrig förstått trenden med att ha matta naglar ;) fast smaken är som baken delad så klart!

 5. Hej! Har du någon erfarenhet av Makeup Stores ”Cover all mix” som consealer för att dölja finnar och ringar under ögonen? Är den bra? Finns det något annat du rekommenderar?

  1. Just den har jag inte testat då jag alltid använder Cover Makeup Trio från makeupfabriken när jag gör sminkjobb! Den är i alla fall kanon och kostar 249kr. Det finns tre färger i den varpå den som går lite åt det gröna hållet täcker rött, den som går lite åt det gula hållet täcker lila och den som går lite åt det oranga hållet täcker blått – beroende om du är mer blå eller lila under tex ögonen :) Finns här – http://www.makeupfabriken.se under ansikte och sedan cover makeup :) Den är väldigt dryg då jag haft samma 1 år och det är nu den börjar ta slut. Ha inga fingrar i den bara utan använd en spatel när du ska ta ur produkten!

 6. Jao det syns ju litegrann iaf! Men MUS ska ha ett sånt som ska vara kanon, fast jag har aldir provat det…

  Hur är allt med dig då? Jobbar eller är du ledig?

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *