En av er får Schwarzkopf got2b 4play hemskickad!

En av er får Schwarzkopf got2b 4play hemskickad!

Det som låg i de svarta små paketen var dessa got2b 4play som är en av Schwarzkopfs senaste hårprodukter!

Om produkten: Till skillnad från gel eller vax, som kan göra håret hårt, stelt och kladdigt, ger got2b 4play putty håret fin definition, bra struktur och styrka som håller. Håret känns lätt och följsamt, och kan enkelt formas om efter behov.

Användning: Ta en liten mängd putty i handflatan och arbeta in i händerna. Fördela jämnt i fuktigt eller torrt hår och skapa din busiga och flirtiga stil. Du kan lätt forma om frisyren under dagen genom att krama och rufsa till håret med händerna. got2b 4play passar för både kort som långt hår.

Självklart så behöver jag inte hela tre stycken själv så en av dessa kommer jag skicka till någon av er! Skriv en kommentar i detta inlägget om att du gärna vill få en got2b 4play putty hemskickad så kommer jag skicka hem ett exemplar till någon av er!

Den 24:e Augusti drar jag en slumpmässig kommentar som får den hemskickad så har du ingen blogg så lämna mail!

Vinnaren dras senare idag! :)

45 svar på ”En av er får Schwarzkopf got2b 4play hemskickad!

 1. Jag har en hel studio till mitt förfogande :) Nu är jag rätt sugen på att lägga ut en nyretuscherad bild på bloggen men tror jag lägger ut den imorgon, men på facebook ska den upp i min grupp, gå in och spana, du kankse känner igen retuschen..haha
  Och självklart är jag med och tävlar, det vet du!!!

 2. Åh fan vad skoj! Jag älskar nya hårprodukter!! Du ska se min hylla.. Och mitt hår!!! ;D Om jag inte får bli den lyckliga att vinna en got2b 4play putty så ska jag springa och köpa den i alla fall. Låter som en bra produkt när man vill ruffsa till det men inte tupera!

 3. haha inte för att jag brukar vinna sånthär, men jag ger det ett försök!

  Jag har alltid sparat till långt hår, tills för en vecka sen då jag klippte av allt till hakan ungefär! :O Holy crap, vrf gjorde jag det?? I alla fall, nu har jag andra problem med håret än jag hade förr! Har inte ens tänkt tanken på att köpa proudukter till det! :S

  Hoppas du kan ge mig en liten hjälpande hand! Tack för en toppen blogg, och jag är glad för ditt nya förhållanden! Kom ihåg ditt förra…DU FÖRTJÄNAR NGN BRA!

 4. GAaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag hade mer än gärna velat ha ett sånt. Tror det skulle passa perfekt till mitt korta hår!!!!

  Let me win this funky price =)

 5. Jag vill gärna få en got2b 4play putty hemskickad ;)

  Få se ifall turen vänder nu! Ifall jag vinner så ska jag först testa den, och sedan ge den till min dotter, hon är i behov av nya hårvårdsprodukter just nu!

 6. Jodå, allt är fint med mig. Lite skrämsel ang cellförändringar har jag dock fått så det är ju inte helt kanon som jag kanske skulle vilja :/ Hur är det själv? Var ju ett tag sedan nu.

  Åh, är gärna med om en sådan putty, låter ju helt super.

  Kram!

 7. Hejsan! Det skulle vara superkul att vinna såklart, men jag har även en fråga gällande e.l.f :) Vilken nyans har du på mineralfoundationen om du har provat den? Ha det gött! /Karin

 8. jag skulle såklartt gärna få en sån hemma. <älskar att testa nya saker med håret så det skulle vara perfekt, speciellt nu när man är pank.

  Hade bra!

 9. Heeey!
  Om du minns mig från sannas bloggfest i oslo, så vet du hur tungt, tjockt mitt hår är. har klippt upp det lite så jag tror absolut den här produkten kan hjälpa mig att få till det ”busiga” jag vill ha! vore riktigt nice att vinna denna produkt :) ha det bra! kraaam

  ps. om jag mot förmodan skulle vinna, så behöver du inte skicka den till oslo eftersom det blir dyrare. har ju en adress i sverige också :) ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *