Vi verkar ha vädergudarna emot oss..

Vi verkar ha vädergudarna emot oss..

Fotograf: Stefan Westlund, Modell: Towe Carlsson, Mua: Cecilia Johansson jag.

Idag är tanken att jag ska åka till Leksand och plåta Towe i eftermiddag. Dock verkar vädret absolut inte vara på vår sida men eftersom hon snart flyttar till Uppsala så är det väl bara att köra i alla fall och hoppas på att jag lyckas ta i alla fall en bra bild trots att det naturliga ljuset inte kommer vara som jag önskar. Jag äger ju fortfarande ingen blixt och det lär nog dröja innan jag äger någon så naturligt ljus it is. Jag hoppas vädret ordnar upp sig liiiite i alla fall och så länge det inte regnar så är det väl lugnt :)

edit: vi sms:ade varandra samtidigt nyss o beslöt att vi kör imorgon istället för då ska tydligen solen skina ;)

12 svar på ”Vi verkar ha vädergudarna emot oss..

  1. Riktigt snyggt sminkat :) Hoppas solen skiner imorgon så man får se vad ni har för planer :D

    Ja men visst var det gulligt av han min lille plutten hehe. :)

  2. Vi träffades på nätet förra sommaren, sen så dumpade jag mitt ex strax efter det. Owen kom till Sverige och hälsade på någon vecka efter att jag dumpat exet, och sen dess har jag pendlat till och från London. Det var lite långt att pendla så nu så bor vi tillsammans i en fantastisk lägenhet i Putney :)
    Jag trivs jättebra här. Har inte kunnat få jobb än vilket är lite synd. Men hans vänner är underbara och på onsdagar spelar jag softboll så jag har lite ”eget” här, vilket är skönt (och viktigt tror jag) :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *