En sväng i Huddinge :)

En sväng i Huddinge :)

Idag har jag och Maria varit ner till Huddinge centrum en sväng :) Då ingen av oss direkt hade några shoppingplaner så kände vi att det dög fint istället för att åka in till stan :)

Jag hittade ett matt lack från Isadora Wonder Nail (favvo lacket) och fick lov testa hur ett matt lack såg ut på, ovant men coolt! :) Färgen heter 195 Matte Velvet och det är mycket mattare irl än vad det ser ut på bilden, torkade dessutom hyper snabbt! :) 55:- på Kicks.

Måste ju ha en egobild på mig med ;) Toppen med dragkedjorna är ett av de få fynd jag gjorde i Spanien :)

Marias lilla blogghörna, det är här jag sitter just nu ;)

11 svar på ”En sväng i Huddinge :)

  1. Ja, lite smådrygt att be det skickas till Västerås först och sen till Oslo. Måste ju hinna prova för att evt skicka tillbaka det sen också.. men men. Det blir nog bra :)

    Hur har du det i Estocolmo då? Nu det är dags att vara kattvakt? :)

  2. Shit vad skumt det ser ut med matt lack! Hur är dte i verkligheten, snyggt/fult? Jag råkade blogga idag, fast jag har slutat, hahaha! Har du haft några blogguppehåll? Kan inte minnas nåt under tiden jag följt dig iaf… Hur som helst, ha en grym helg!

    Kram!

  3. tjenaaa bruden. antar att du drar hemåt nu? är du kvar i sthlm till nästa helg eller under veckan kanske du vill vara med mig och Sofie (pictureperfect.blogg.se) på en plåtning och sminka lite? ;) va sägs? kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *