Enkel makeup denna städdag.

Enkel makeup denna städdag.

Idag har jag försökt städa här hemma samt fota lite till bloggen. Enda anledningen jag faktiskt sminkade mig idag är för att jag fotat före / efter bilder för en concealer (:

På läpparna har jag ett av få nude läppstift jag överhuvudtaget gillar: Rouge Dior Nude 169 Grége. Som inte säljs längre ): Kommer känna lite sorg den dagen det tar slut eller börjar byta doft och måste slängas.

Jag har långt ifrån hunnit städa klart huset men ska nog städa mitt sovrum och sen känna mig nöjd för idag. Tiden har gått så fort idag! Galet.

Hoppas ni har haft en bra torsdag och att er klocka gått lite långsammare än vad min har gjort ;)

2 svar på ”Enkel makeup denna städdag.

  1. Åh det där känner jag igen när man har favoriter som liksom försvinner, man försöker på något vis både spara och använda på samma gång :-p. Sen är jag sådan som ofta hittar massa smink som aldrig blivit använt också, oftast prover man fått eller grejer från Glossybox jag var med i förr ;D .
    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★ recently posted…My little pony G2 – Princess Crystal.My Profile

    1. Ja jag får lite separationsångest när jag inser att produkter inte säljs längre samtidigt som jag vet att jag kan ju inte spara för då blir det ändå gammalt. I-landsproblemen man har ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge