Recension: IT Cosmetics Bye Bye Under Eye™ Concealer

Recension: IT Cosmetics Bye Bye Under Eye™ Concealer

Vill ni ha full täckning? Och då menar jag full täckning. Mer dryg concealer har jag nog aldrig testat.

Inlägget innehåller adlinks till kicks.se

It Cosmetics Bye Bye under eye concealer ska ge full täckning, inte spricka och inte se kakig ut. Men eftersom den är så tjock så tycker jag att den lätt ser kakig ut. Den vill dessutom väldigt gärna lägga sig i fina linjer så puder ovanpå denna är ett måste för mig.

It Cosmetics Bye Bye under eye concealer före och efter. Som ni ser så täcker den typ allt! Jag brukar mest använda denna under ögonen men ville visa er hur galet mycket den egentligen täcker så har nästan kört på hela ansiktet. Och eftersom den är så tjock i konsistensen så upplever jag det som den lätt blir kakig och man får verkligen se till att inte ta för mycket. Ta alltid mindre av It Cosmetics Bye Bye under eye concealer än vad ni tror ni behöver, hett tips (:

Vill ha en galet dryg concealer så är It Cosmetics Bye Bye under eye concealer rätt produkt i alla fall. Den kostar 255kr men den räcker hur länge som helst!

Jag har varit supernöjd med detta köpet måste jag ju säga. Jag är lite nyfiken på deras foundation men misstänker att den kommer upplevas som kakig på mig så kommer nog inte våga mig på ett köp.

Nyansen jag har på min It Cosmetics Bye Bye under eye concealer är Light (Ultra Fair) och som ni ser så är den superljus!

Inlägget innehåller adlinks till kicks.se

2 svar på ”Recension: IT Cosmetics Bye Bye Under Eye™ Concealer

  1. Älskar också denna! Måste bara tipsa om att foundationen (cc cream) är heeeelt fantastisk! Den är också superdryg men jag har aldrig upplevt den som kakig, den är sååå krämig! Allra bäst blir den om den appliceras med it cosmetics borste no7, den är magisk på riktigt. Men såklart går det bra med andra verktyg också… :)

    1. Åh men jag har ju varit så nyfiken på deras övriga basprodukter med tanke på hur sjukt denna täcker! Jag kanske får ta och se ut en nyans nästa gång jag befinner mig på ett kicks :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *